Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Insula Guam are 14 minute la dispoziţie pentru a contracara un eventual atac cu rachete nord-coreean

Publicat:

are la dispozitie 14 minute pentru a activa sistemul de alerta si a lua masurile necesare de contracarare in cazul in care Republica Populara Democrata Coreeana (RPDC - Coreea de Nord) ar lansa un atac cu rachete asupra insulei din Pacific, a relatat joi Xinhua, citand Biroul de securitate interna din Guam (GHS).

Citeste articolul mai departe pe capital.ro…  

Sursa articol: capital.ro


Stiri pe aceeasi tema

Astazi incepe evaluarea naționala la clasa a VI-a: elevii au la dispoziție 60 de minute pentru rezolvarea fiecarui test

05:15, 28.05.2024 - Astazi incepe evaluarea naționala la clasa a VI-a cu proba de limba și comunicare, informeaza Rador Radio Romania.Potrivit calendarului oficial aprobat de Ministerul Educației, maine se va susține proba de matematica-științe.

Schimbare de plan la Madrid: Zelenski a fost primit chiar de regele Felipe. El Pais: Ucraina va primi rachete Patriot

13:55, 27.05.2024 - Președintele Ucrainei Volodimir Zelenski a ajuns luni in Spania pentru o vizita oficiala.  El a fost intampinat la aeroport de regele Felipe al VI-lea și de alți oficiali spanioli. Biroul guvernului spaniol comunicase anterior ca liderul de la Kiev va fi primit de premierul Pedro Sanchez.

A inceput Evaluarea Naționala pentru elevii din clasa a II-a. Au 30 de minute la dispoziție pentru fiecare proba

10:30, 13.05.2024 - Au inceput evaluarile naționale pentru elevii din ciclul primar, din clasele a doua și a patra, dar și pentru cei care sunt la mijlocul ciclului gimnazial, cei de a șasea. Astazi, cei mai mici vor fi evaluați la scris, in limba romana și limba materna, iar maine vor avea proba citirii in limba romana.…

Cel puțin doi morți și 21 de raniți, intr-un atac cu cuțitul la spital din China. Un suspect a fost reținut

11:35, 07.05.2024 - Doi oameni au fost uciși și alți 21 sunt raniți, marți, 7 mai, n urma unui atac cuțitul intr-un spital din Zhenxiong, provincia Yunnan, sud-vestul Chinei, a informat presa de stat, preluata de CNN.Biroul de Securitate Publica a raportat incidentul in jurul orei locale 11.37. Atacul a fost descris agenția…

Marea Britanie vrea sa produca in timp record propriile rachete hipersonice de croaziera. Acestea ar putea lovi Moscova in doar 24 de minute

21:30, 29.04.2024 - Șefii militari din Marea Britanie vor sa recupereze decalajul fața de China, Rusia și Statele Unite prin dezvoltarea unei arme capabile sa zboare la viteze mai mari de 5 Mach, adica de cinci ori viteza sunetului.

Revizie tehnica lunara la Telecabina care asigura accesul pe Cetatea Deva – 29 și 30 aprilie 2024

12:20, 26.04.2024 - Serviciul Baze Agrement anunța oprirea luni, 29 aprilie 2024, a Telecabinei care faciliteaza accesul pe Cetatea Devei.   Telecabina va fi oprita luni, 29 aprilie și marți 30 aprilie 2024, pentru lucrarile de mentenanța care se executa obligatoriu, in fiecare luna.  …

Coreea de Nord a testat un focos de rachete de croaziera si a lansat noua sa racheta antiaeriana

07:50, 20.04.2024 - Coreea de Nord a testat un focos "de foarte mari dimensiuni" conceput pentru o racheta de croaziera strategica si a lansat un nou tip de racheta antiaeriana, a informat sambata presa de stat.

Kim Jong Un a supervizat testarea unei noi rachete hipersonice și a laudat „superioritatea absoluta” a Coreei de Nord

09:05, 03.04.2024 - Coreea de Nord a testat cu succes o noua racheta hipersonica, cu combustibil solid, cu raza medie si lunga de actiune, a anuntat miercuri presa de stat KCNA. Kim Jong Un a supervizat și laudat lansarea, potrivit Reuters, informeaza News.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?