Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Însărcinatul cu afaceri al Franţei a fost convocat la MAE iranian în legătură cu caricaturile profetului Mahomed

Publicat:

Ministerul de Externe iranian l-a convocat pe insarcinatul cu afaceri al Frantei in legatura cu caricaturile profetului Mahomed, a anuntat marti postul public iranian IRIB, preluat de Reuters, citata de AGERPRES.

Un oficial din minister i-a transmis diplomatului francez in cursul intalnirii desfasurate luni ca Iranul respinge "orice jignire si lipsa de respect fata de profetul Islamului si fata de valorile pure ale Islamului, de catre oricine, indiferent de pozitia pe care o ocupa", a comunicat IRIB.

Convocarea diplomatului francez la MAE de la Teheran vine ca reactie la recentele…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iranul s-a suparat pe UE din cauza sancțiunilor: „Noi doar ne-am aparat. Ar fi trebuit aplicate Israelului”

10:05, 23.04.2024 - Sanctiunile anuntate de Uniunea Europeana dupa atacul iranian cu rachete si drone contra Israelului sunt „regretabile”, intrucat Teheranul a actionat pentru a se apara, a sustinut marti ministrul de Externe iranian, Hossein Amirabdollahian, informeaza Reuters.

Presedintele iranian Raisi, in vizita de luni in Pakistan

14:06, 21.04.2024 - Presedintele Iranului, Ebrahim Raisi, va incepe luni o vizita de trei zile in Pakistan, a anuntat duminica Ministerul de Externe de la Islamabad, in contextul in care cele doua state vecine musulmane cauta sa isi repare relatiile dupa schimbul de lovituri cu rachete din ianuarie, transmite Reuters,…

Mesaj de pace de la Teheran: Iranul nu are de gand sa riposteze impotriva Israelului dupa ultimul atac

23:00, 19.04.2024 - Un oficial iranian a declarat, sub rezerva anonimatului, ca Iranul nu intenționeaza sa riposteze imediat impotriva Israelului dupa atacul cu drone asupra orașului Isfahan, la sud de Teheran, noteaza Times of IsraelUn inalt oficial iranian a declarat ziarului ca Iranul nu are planuri

Belgia, Franta, Germania si Republica Ceha i-au convocat pe ambasadorii Iranului dupa atacul asupra Israelului

20:10, 15.04.2024 - Belgia a decis luni sa-l convoace pe ambasadorul iranian la Bruxelles, pentru a-i transmite "ferma condamnare a atacului Iranului impotriva Israelului", a anuntat Ministerul belgian de Externe, transmit AFP, Reuters si dpa, potrivit Agerpres.

Mobilizare fara precedent dupa atacul din Israel. Cabinetul de razboi a amanat contraofensiva israeliana

13:41, 15.04.2024 - Dupa ce Iranul a atacat Israelul, autoritațile vin cu noi dezvaluiri. Ministrul de Externe iranian a declarat ca a anunțat SUA de faptul ca atacul va fi unul limitat. "Am anuntat Casa Alba intr-un mesaj ca operatiunea noastra va fi limitata, minima si menita sa pedepseasca regimul israelian", a declarat…

Tensiuni diplomatice! Iranul convoaca mai mulți ambasadori europeni

15:36, 14.04.2024 - Ministerul iranian de Externe a anuntat ca i-a convocat pe ambasadorii Regatului Unit, Frantei si Germaniei pentru a protesta fata de comentariile facute de autoritatile din aceste tari in urma loviturilor iraniene impotriva Israelului din cursul noptii, relateaza Le Figaro si Reuters, conform news.ro.

Olanda isi inchide ambasada de la Teheran, ca masura preventiva

11:51, 13.04.2024 - Olanda isi inchide duminica ambasada de la Teheran ca masura preventiva, a anuntat Ministerul de Externe olandez intr-un comunicat dat publicitatii sambata, invocand tensiunile in crestere dintre Iran si Israel, relateaza Reuters.

Orientul Mijlociu fierbe - Rusia si-a sfatuit cetatenii sa evite calatoriile in zona

14:01, 11.04.2024 - Ministerul rus de Externe a transmis cetatenilor sai sa evite calatoriile catre Orientul Mijlociu, in special Israel, Liban si teritoriile palestiniene, noteaza Reuters, potrivit Rador Radio Romania.


Ce parere ai despre aceasta stire?