Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ingredientul secret pus în sarmale de români. Puțini mai apelează la acest truc exotic

Publicat:

Gospodinele și bucatarii vechi adauga un ingrediente secret in sarmale, pentru ca acestea sa iasa extrem de gustoase și aromate. Ingredientul secret pus in sarmale de romani Acest truc era folosit inca din secolul al XVII-lea și este vorba despre un ingredient exotic, pe care majoritatea il folosește in bauturi, deserturi sau mancaruri asiatice. Acest […] The post Ingredientul secret pus in sarmale de romani. Puțini mai apeleaza la acest truc exotic appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ingredientul-minune pentru o tocanița de miel delicioasa. Ce folosesc gospodinele din Ardeal

18:15, 02.05.2024 - Gospodinele au inceput deja pregatirile pentru masa de Paște. Nu lipsesc preparatele din carne de miel. In Ardeal, se folosește un ingredient anume pentru a da un gust aparte tocaniței de miel.

Tocanița de miel cu gust divin. Ingredientul special pe care il adauga in ea gospodinele din Ardeal

13:26, 02.05.2024 - Mielul este nelipsit de pe masa romanilor de Paște, mai ales pentru ca e versatil și poate fi pregatit intr-o mulțime de moduri. Printre cele mai celebre preparate este tocanița de miel, pentru care avem cea mai tare rețeta. Ce ingredient special se adauga, astfel incat sa iasa ca in Ardeal. Cum faci…

Dovlecei pane de post ireal de gustoși. Ingredientul secret pe care sa il adaugi

13:25, 23.04.2024 - Daca nu ai incercat pana acum aceasta rețeta de dovlecei pane de post ireal de gustoși, postul Paștelui este momentul ideal pentru a o face. Este un preparat atat de delicios, incat vei continua sa il faci chiar și in afara postului. Dovleceii sunt gustoși și foarte ușor de preparat. In plus, pot fi…

Ce adauga gospodinele din Transilvania in fasolea batuta de post pentru un gust divin. Ingredientul secret care o transforma intr-un deliciu

21:55, 13.04.2024 - Fasolea batuta este unul dintre cele mai iubite preparate de post, care se pregatește rapid și pentru care nu ai nevoie de prea multe ingrediente. Unul, insa, face minuni cu acest fel de mancare și ii da un gust de-a dreotul special. Ce trebuie sa adaugi ca sa iasa ca la carte. Rețeta speciala de […]…

Ingredientul ieftin din bucatarie care alunga daunatorii din curte. Bunicii de la țara apeleaza cu incredere la acest truc

09:01, 28.03.2024 - A venit primavara și odata cu ea și daunatorii din curte. Insectele ne dau mari batai de cap in sezonul cald, dar nu trebuie sa ne face griji. Exista un ingredient ieftin, pe care il gasim in camara oricui și care face minuni cand vine vorba despre musafirii nepoftiți. Ingredientul care te scapa de…

Rețeta olteneasca de crap cu mujdei a lui Dan Helciug. Care este ingredientul secret: ”Ceri porție dubla!” EXCLUSIV

11:45, 24.03.2024 - Dan Helciug, solistul trupei Spitalul de Urgența, ne ofera o rețeta delicioasa de crap, pentru zilele cu dezlegare la pește din Postul Paștelui. El ne-a dezvaluit, exclusiv pentru Playtech Știri, și care este ingredientul secret care ii da mancarii savoare, un gust aparte, dar și de la cine a preluat…

Cum albesti termopanul ingalbenit. Ingredientul secret e chiar in camara ta, e cea mai ieftina varianta

09:11, 12.03.2024 - Ferestrele tale termopan au o culoare alba atractiva, dar plasticul se poate ingalbeni in timp. Cum sa curațați ferestrele galbene și sa le redați aspectul original? Avem 4 metode simple care va vor ajuta sa albiți ramele și pervazurile ferestrelor. Așa ca, citește mai deaprte și afla cum albesti termopanul…

De ce este bine sa lași la rece carnea de porc 30 de minute inainte de a o gati. Secretul la care apeleaza gospodinele

09:05, 21.02.2024 - Carnea de porc este extrem de consumata in Romania, mai ales in perioada sarbatorilor. In cazul in care și tu vrei sa gatești cotlete de porc ca la carte, exista un secret de care trebuie sa ții cont inainte de a te apuca de gatit. Iata de ce este bine sa lași carnea de porc 30 de minute la frigider,…


Ce parere ai despre aceasta stire?