Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ingredientul secret pentru a obține cel mai pufos chec - Nu te vei mai putea opri din mâncat!

Publicat:

1. Activarea prafului de coptOțetul poate interacționa cu bicarbonatul de sodiu sau praf de copt pentru a produce dioxid de carbon, ceea ce ajuta la ridicarea checului și la obținerea unei texturi pufoase. Aceasta reacție chimica poate face ca checul sa creasca mai mult și sa fie mai aerat.2. Reglarea pH-uluiOțetul poate ajuta la reglarea pH-ului aluatului. O alcalinitate corecta in aluat este importanta pentru dezvoltarea corecta a glutenului și pentru textura finala a checului. Rețetele copilariei. Chec pufos cu vișine - Dulcele preferat al intregii familii 3. Aroma și gustOțetul poate adauga…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Ingredientul secret pentru o omleta pufoasa și gustoasa. Secretul dezvaluit de marii bucatari

00:01, 24.04.2024 - Secretul unei omlete cremoaseSecretul care face diferența in prepararea unei omlete este adaugarea unei linguri de smantana in amestecul de oua. Aceasta tehnica este folosita frecvent in școlile culinare de top și ajuta la menținerea unei texturi cremoase a omletei, chiar și cand este pastrata pana…

Ciorba de fasole verde ardeleneasca. Ingredientul folosit de marii bucatari pentru un gust autentic

17:51, 19.04.2024 - Timpul total de preparare al ciorbei este de aproximativ 45 de minute.Se vor folosi 750 g fasole verde curațata proaspata (merge și cea congelata), 200 g afumatura (opțional), 1 ceapa, 1 morcov, 1 ardei, 2 linguri de faina, 1 lingura de paprika, 1/2 țelina, 1 roșie, cimbru uscat, foi de dafin, tarhon,…

Postul Paștelui. Cum se prgatește drobul de ciuperci: rețeta, in doar cațiva pași simplii. Inlocuiește carnea cu succes

09:30, 20.03.2024 - Iata ce ingrediente sunt necesare pentru aceasta rețeta- 500g ciuperci proaspete (champignon sau alte varietați preferate)- 1 ceapa mare, tocata fin- 3 caței de usturoi, marunțiți- 1 legatura de patrunjel proaspat, tocat fin- 100g orez brun sau integral- 3 oua- 100g pesmet sau faina de malai- 100ml…

Cele mai folosite MINCIUNI ale mecanicilor auto. Cum sunt pacaliți șoferii naivi sa scoata mai mulți bani din buzunar

11:10, 18.03.2024 - Chiar daca sfaturile se adreseaza șoferilor americani, ale caror obiceiuri sunt un pic diferite de cele ale europenilor, recomandarile se potrivesc de cele mai multe ori. 1. Schimbarea uleiul in funcție de varsta mașiniiMulți mecanici spun ca trebuie sa schimbați uleiul la fiecare 5.000 de kilometri…

Iți merge mintea brici? Test rapida de inteligența: muta un baț de chibrit pentru a obține egalitatea

14:31, 01.03.2024 - Puzzle matematicPuzzle-urile matematice cu chibrituri sunt unul dintre tipurile de puzzle-uri care includ, de asemenea, imagini, operații matematice, ghicitori și multe altele. Oamenii carora le place sa rezolve puzzle-uri complicate și soluțiile lor ar trebui sa incerce cu siguranța sa rezolve aceste…

Ciorba ruseasca ce pune capac mahmurelii. Cum se prepara celebra Solyanka: rețeta, pas cu pas

13:20, 21.02.2024 - Exista diverse teorii cu privire la originea numelui. La inceput, aceasta ciorba era denumita ”selyanka” și era tradusa sub denumirea de ”mancarea sateanului”. Mai tarziu, denumirea s-a schimbat in "solyanka", folosind cuvantul "sol" (sare) pentru a sublinia caracterul sarat al supei, potrivit Știri…

Rețeta de weekend. Negresa cu banane, prajitura pe care vei ajunge sa o iubești. Se prepara rapid și este extrem de gustoasa

07:35, 10.02.2024 - Ingrediente- 3 banane coapte, zdrobite- 125 ml unt topit- 1 cana (200 g) zahar- 2 oua- 1 lingurița extract de vanilie- 180 g de faina1/2 cana (50 g) cacao- 1 lingurița praf de copt- 1/2 lingurița bicarbonat de sodiu- 1/4 lingurița sare- 240 ml de lapteMod de pregatire- Incalziți cuptorul la 180°C și…

Rețeta de weekend. Negresa cu banane, prajitura pe care vei ajunge sa o iubești. Se prepara rapid și este extrem de gustoasa

11:50, 09.02.2024 - Ingrediente- 3 banane coapte, zdrobite- 125 ml unt topit- 1 cana (200 g) zahar- 2 oua- 1 lingurița extract de vanilie- 180 g de faina1/2 cana (50 g) cacao- 1 lingurița praf de copt- 1/2 lingurița bicarbonat de sodiu- 1/4 lingurița sare- 240 ml de lapteMod de pregatire- Incalziți cuptorul la 180°C și…


Ce parere ai despre aceasta stire?