Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

INFORMAȚIE DE ULTIMĂ ORĂ În curând pârtie pentru începători la Luna Șes, și spațiu amenajat pentru tubing

Publicat:
INFORMAȚIE DE ULTIMĂ ORĂ În curând pârtie pentru începători la Luna Șes, și spațiu amenajat pentru tubing

Stațiunea Luna Șes din județul nostru va dispune și de o partie pentru incepatori, copiii și adulții avand posibilitatea sa invețe sa schieze, sub supravegherea unor instructori acreditați. The post INFORMAȚIE DE ULTIMA ORA In curand partie pentru incepatori la Luna Șes, și spațiu amenajat pentru tubing first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIETNAMUL ȘI CAFEAUA Motivul pentru care cafeaua nu se va ieftini prea curand

08:25, 29.04.2024 - Preturile la cafea isi vor continua ascensiunea meteorica, in conditiile in care vremea nefavorabila, si mai ales decizia... The post VIETNAMUL ȘI CAFEAUA Motivul pentru care cafeaua nu se va ieftini prea curand first appeared on Informatia Zilei .

SAGRADA FAMILIA Monumentala biserica a lui Antoni Gaudi va fi finalizata in curand

18:40, 29.03.2024 - Reprezentanții Fundației Sagrada Familia au declarat recent ca biserica Sagrada Familia din Barcelona, proiectata de Antoni Gaudi, va fi finalizata in 2026, ... The post SAGRADA FAMILIA Monumentala biserica a lui Antoni Gaudi va fi finalizata in curand first appeared on Informatia Zilei .

SCHIMBARI IN TEHNOLOGIE Satelitul “Big Brother” capabil sa supravegheze din spațiu pe oricine, oriunde, va fi lansat in 2025

13:05, 28.02.2024 - Experții in protecția vieții private trag un semnal de alarma cu privire la un nou satelit capabil sa va spioneze fiecare mișcare, care urmeaza sa fie lansat in 2025. The post SCHIMBARI IN TEHNOLOGIE Satelitul “Big Brother” capabil sa supravegheze din spațiu pe oricine, oriunde, va fi lansat in 2025…

FORȚA DREPTEI Ludovic Orban vine vineri la Satu Mare

09:15, 21.02.2024 - Președintele Partidului Forța Dreptei, Ludovic Orban, va participa vineri, 23 februarie, la Conferința de alegeri județeana a partidului. The post FORȚA DREPTEI Ludovic Orban vine vineri la Satu Mare first appeared on Informatia Zilei .

SITUAȚIA ISU Incendiu intre Ghirișa și Giungi

11:10, 20.02.2024 - Inspectoratul pentru Situații de Urgența SOMEȘ al județului Satu Mare a fost alertat sa intervina in noaptea zilei de luni spre marți, 20 februarie a.c, in jurul orei 00.00, .... The post SITUAȚIA ISU Incendiu intre Ghirișa și Giungi first appeared on Informatia Zilei .

ZI DE NAȘTERE Daniela Culic, directoarea CCIA, la ceas aniversar

12:00, 19.02.2024 - Directoarea Camerei de Comerț, Industrie și Agricultura (CCIA) Satu Mare, Daniela Culic, s-a nascut in 19 februarie in Satu Mare.... The post ZI DE NAȘTERE Daniela Culic, directoarea CCIA, la ceas aniversar first appeared on Informatia Zilei .

INVESTITORI STRAINI IN SATU MARE Povestea de succes a familiei Draxlmaier

14:40, 17.02.2024 - Draxlmaier, una dintre primele companii straine care a recunoscut potențialul orașului Satu Mare, a devenit un exemplu stralucit de succes in industria auto și un stalp al comunitații locale. Prin crearea a mii de locuri de munca, promovarea disciplinei și a ordinii, și implicarea semnificativa in viața…

CAMIN CULTURAL MODERN Chiuzbaienii vor avea un spațiu pentru organizarea activitaților culturale

16:05, 07.02.2024 - Un vis implinit, dupa zeci de ani de framantari. Localitatea Chiuzbaia, aparținatoare orașului Baia Sprie, are camin cultural conform cu standardele europene. The post CAMIN CULTURAL MODERN Chiuzbaienii vor avea un spațiu pentru organizarea activitaților culturale first appeared on Informatia Zilei…


Ce parere ai despre aceasta stire?