Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

INFOGRAFIE | Câţi bani vor primi statele europene între 2021 şi 2027

Publicat:

Proiectul de buget prezentat de Comisia Europeana a starnit deja nemultumiri in randul catorva state europene, care ar urma sa primeasca mai putini bani pentru urmatorul exercitiu financiar. Romania, spre deosebire de alte tari, face nota discordanta. Romania are alocate, in proiectul de buget european 2021-2027, fonduri in valoare de peste 27 de miliarde de euro. Asta in contextul in care la inceputul acestei luni, Comisia Europeana a facut publice, pentru prima data de la infiintare, noul buget pe termen lung al Uniunii Europene atat in prețurile curente, cat și in prețurile constante din 2018.…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ministrul Economiei: Borusan Pipe va deschide, in cateva luni, o noua capacitate de productie in Parcul Industrial Alinso, in comuna Aricestii Rahtivani

13:30, 08.05.2024 - Ministrul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului Stefan-Radu Oprea a anuntat ca Borusan Pipe va deschide, in cateva luni, o noua capacitate de productie in Parcul Industrial Alinso, de pe raza comunei Aricestii Rahtivani, din judetul Prahova. El a adaugat ca aici va incepe productia de tevi care…

Se schimba polii de putere din Europa: Romania și alte state din regiune ajung din urma Germania

08:55, 02.05.2024 - Pe data de 1 mai s-au implinit 20 de ani de la aderarea la UE a 10 state. Opt dintre acestea sunt din regiunea Europei Centrale si de Est - Cehia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Polonia, Slovacia, Slovenia. Celelalte doua sunt Cipru si Malta. Din urma vin tare Romania și Bulgaria, care și-au triplat…

Kelemen Hunor, intrebarea zilei!

18:11, 23.04.2024 - Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, considera ca retragerea candidatului coalitiei PSD – PNL pentru Primaria Capitalei reprezinta o „balbaiala politica de neiertat”, situatie din care decurge intrebarea daca exista vreo strategie pentru viitorul Romaniei a coalitiei. „Este greu sa gasesti cuvinte la o…

Metodologia de aprobare a prețurilor la medicamente, in prag de schimbare

12:15, 08.04.2024 - Principiile generale privind metodologia de calcul a prețurilor maximale pentru medicamentele eliberate cu prescripție medicala au ramas neschimbate inca din 2009, respectiv, regula celui mai mic preț din țarile de comparație (i.e., prețul aprobat in Romania nu poate depași cel mai mic preț al aceluiași…

Eurostat: Aproape 10 milioane de angajați in UE in domeniul serviciilor de cazare și alimentație publica

16:35, 02.04.2024 - Sectorul serviciilor de cazare și de alimentație publica din UE a angajat 9,9 milioane de persoane, a generat o valoare adaugata de 203,6 miliarde euro și a acumulat o cifra de afaceri neta de 446,0 miliarde euro in 2021, arata datele Eurostat. Astfel, sectorul a contribuit la 6,3 % din persoanele angajate…

Dupa cereale si zahar, Ucraina „inunda” Europa si cu pasari. Unde a inceput revolta

10:00, 02.03.2024 - Importurile din Ucraina dau, din nou, peste cap industria alimentara din Romania. Dupa scandalul cerealelor, s-au nascut tensiuni din cauza carnii de pui. Un pui produs in Ucraina costa 3,20 euro fața de 7 euro in UE, iar importatorii majori de pui ucainean sunt Ungaria, Slovacia, Polonia și Romania.…

Orban știe cum sa puna capat razboiului din Ucraina

11:30, 28.02.2024 - Razboiul din Ucraina se poate incheia doar prin discuții de pace. Aceasta este opinia premierului ungar Viktor Orban. Cuvintele sale sunt citate de publicația Telex. In cadrul unei intruniri la Praga cu colegii sai din țarile Grupului de la Vișegrad - Polonia, Slovacia și Cehia -, liderul ungar a declarat…

Fermierii amenința din nou cu proteste care pot paraliza economia. Care sunt noile lor nemulțumiri

10:41, 18.02.2024 -  Comisia Europeana a propus la sfarșitul lunii ianuarie prelungirea cu inca un an a scutirii de taxe vamale oferita Ucrainei. Aici, liderii europeni au adaugat cateva masuri pentru a limita impactul negativ al importurilor ucrainene asupra agricultorilor europeni.Propunerea Comisiei nu a mulțumit, insa,…


Ce parere ai despre aceasta stire?