Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Inedita poveste de dragoste dintre o MĂICUŢĂ din Gorj şi un MUNCITOR. Vezi ce decizie a luat femeie

Publicat:

La inceput, cei doi indragostiti se vedeau zilnic, dupa ce barbatul lucra la din localitate in timp ce maicuta aducea zilnci mancare muncitorilor, potrivit Romania TV.

Cu toate acestea, in timp, intre ei s-a infiripat o adevarata poveste de dragoste, cu toate ca veneau din lumi diferite, mai ales ca femeia avea un juramant fata de Dumenezeu si promisese sa isi inchine viata acestuia. Intr-un final, tanarul i-a propus sa renunte la viata bisericeasca pentru a se bucura de placerile iubirii si ea a acceptat.

In prezent, cei doi locuiesc impreuna si sunt fericiti.…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Cum se descurca Elena Viscu, dupa divorțul de CRBL. Așa arata viața de femeie singura / PAPARAZZI

23:06, 02.06.2024 - Elena Viscu se descurca de minune, dupa divorțul de CRBL. Ei bine, așa arata viața de femeie singura! Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul unu de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” ei și au surprins-o in ipostaze de senzație.

O femeie din Buzau și un barbat din Braila au primit o noua șansa la viața prin transplant

15:25, 08.05.2024 - Cei doi pacienți, aflați in stare critica, au fost salvați de medicii din Iași cu rinichii primiți de la un donator din Bulgaria, aceștia fiind primele organe primite de Romania pentru transplant, anul acesta, dintr-o alta țara.   In timp ce majoritatea romanilor au fost liberi de 1 Mai și s-au distrat…

Declarație halucinanta din partea unui europarlamentar AUR: Avortul sa fie trecut in Carta UE drept o "oroare fara margini"

13:41, 15.04.2024 - Declarația europarlamentarului vine in contextul in care Romania este de mai mulți ani pe primul loc in UE la numarul mamelor minore sub 15 ani.”O oroare fara margini a fost votata de 336 de nesabuiti ai extremei-stangi si asa-zis liberali. Din partea Romaniei, reprezentantii PSD, USR si REPER au fost…

Declarație halucinanta din partea unui europarlamentar AUR: Avortul sa fie trecut in Carta UE drept o "oroare fara margini"

11:40, 13.04.2024 - Declarația europarlamentarului vine in contextul in care Romania este de mai mulți ani pe primul loc in UE la numarul mamelor minore sub 15 ani.”O oroare fara margini a fost votata de 336 de nesabuiti ai extremei-stangi si asa-zis liberali. Din partea Romaniei, reprezentantii PSD, USR si REPER au fost…

O femeie are o poveste de viata incredibila. S-a folosit de o eroare si a divortat de sotul ei de 11 ori. A vrut și a 12-a oara, dar judecatorul a refuzat

06:05, 11.04.2024 - Femeia s-a folosit de o eroare dintr-o lege si a divortat de sotul ei de 11 ori. A vrut s-o faca si a 12-a oara, dar judecatorii au considerat ca a profitat destul.Potrivit Krone, o femeie din Austria a carei identitate nu a fost dezvaluita, a ramas vaduva in 1981, prin divort.

Suferința mai puțin știuta a Nikitei! Cunoscuta blonda trece printr-o perioada dificila și a luat o decizie importanta pentru viața ei: ”Efectiv m-am imbolnavit”

10:46, 04.04.2024 - E tot timpul cu zambetul pe buze, insa Nikita ascunde o suferința pe care a impartașit-o și cu noi. Blondinei ii este foarte dor de fetițele ei, ele fiind in Spania. Vedeta s-a intors pentru o perioada in Romania, dar spune ca nu mai poate sa stea atat de departe de cele mici. Astfel, a luat o decizie…

Alexandru Dobrescu, surprins cu o femeie superba! Fostul iubit al Cristinei Cioran a uitat de actrița? / PAPARAZZI

22:55, 20.03.2024 - Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” lui Alexandru Dobrescu și l-au surprins cu o femeie superba. Fostul iubit al Cristinei Cioran a dat-o uitarii pe vedeta și și-a refacut viața? Iata ce imagini avem cu fostul partener de viața al celebrei actrițe!

Cel mai cunoscut executant de lovituri libere din Romania, interzis pe viața la procedeul care l-a facut maestru: „Ma uit cu jind”. Decizie extrema!

12:20, 13.03.2024 - Claudiu Niculescu, 47 de ani, era poreclit „Lunetistul” pentru precizia de a marca din lovituri libere. Fostul fotbalist, acum antrenor la CSC Șelimbar, liderul ligii secunde, a povestit Gazetei Sporturilor ca o operație complicata nu-i mai permite nici macar sa le arate jucatorilor cum sa execute!…


Ce parere ai despre aceasta stire?