Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Indicii pentru depistarea Deepfake. Cum pot fi identificate materialele online trucate. Ghid DNSC

Publicat:
Indicii pentru depistarea Deepfake. Cum pot fi identificate materialele online trucate. Ghid DNSC

Indicii pentru depistarea Deepfake. Cum pot fi identificate materialele online trucate. Ghid DNSC Directoratul Național de (DNSC) a lansat Ghidul privind identificarea materialelor de tip Deepfake. Acest ghid are ca obiectiv principal protejarea și educarea publicului cu privire la conștientizarea riscurilor de securitate cibernetica, a informat DNSC. Deepfake-ul este o forma de manipulare digitala care utilizeaza tehnici avansate de inteligența artificiala pentru a crea conținut de […] Citește Indicii pentru depistarea Deepfake. Cum pot fi identificate materialele online

Citeste articolul mai departe pe alba24.ro…  

Sursa articol si foto: alba24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Combaterea fenomenului Deepfake: Ghidul DNSC pentru detectare și prevenire

15:55, 23.04.2024 - Deepfake-urile au devenit o amenințare majora in peisajul fraudelor online, iar pentru a ajuta publicul sa se protejeze, Directoratul Național de Securitate Cibernetica (DNSC) a lansat un ghid informativ și un test online. Acest ghid iși propune sa ofere instrumente și cunoștințe pentru identificarea…

Ghidul DNSC pentru depistarea Deepfake, fenomen care a adus schimbari semnificative in peisajul fraudelor online

19:00, 22.04.2024 - Specialistii Directoratului National de Securitate Cibernetica (DNSC) au realizat un ghid si un test online pentru depistarea deepfake, fenomen despre care afirma ca a adus schimbari semnificative in peisajul fraudelor online.

Sfaturi utile pentru a evita sa fii pacalit de Deepfake-uri

16:25, 05.04.2024 - Sursa: dnsc.ro Directoratul Național de Securitate Cibernetica a lansat un ghid util, destinat utilizatorului obișnuit de internet, cu scopul de a ințelege acest fenomen și de a reuși sa se fereasca de posibile tentative de frauda. Deepfake este o manipulare digitala a unei inregistrari video, audio…

Cum sa recunoști un videoclip trucat, ca sa nu cazi prada escrocilor. Ghidul deep fake, lansat de DNSC

18:30, 02.04.2024 - In era digitala in care tehnologia avanseaza cu o viteza copleșitoare, identificarea și recunoașterea unui videoclip trucat devine din ce in ce mai dificila și mai importanta. Cu fenomenul Deepfake caștigand din ce in ce mai multa popularitate și devenind o amenințare reala pentru securitatea cibernetica,…

DNSC lanseaza Ghidul privind identificarea materialelor de tip Deepfake

15:26, 01.04.2024 - Sursa: dnsc.ro Odata cu creșterea rapida a tehnologiei Deepfake, este crucial sa fim la curent cu instrumentele potrivite pentru a identifica și gestiona conținutul falsificat care circula online. In acest sens, utilizarea unui ghid pentru detectarea Deepfake-urilor devine esențiala pentru toți utilizatorii.…

Cum putem identifica un deepfake și ce sa facem daca suntem victimele unei manipulari online. Ghidul DNSC

11:55, 01.04.2024 - Directoratul National de Securitate Cibernetica (DNSC) a lansat luni „Ghidul privind identificarea materialelor de tip Deepfake”, instrument conceput pentru intelegerea fenomenului de raspandire de conținut falsificat in mediul online. Obiectivul ghidului este de a educa publicul sa constientizeze pericolul…

O metoda de inșelatorie prin SMS a luat amploare in Romania ! Infractorii folosesc numele și imaginea unui cunoscut magazin online

16:06, 15.03.2024 - Directoratul Național de Securitate Cibernetica (DNSC) avertizeaza cu privire la o noua campanie de frauda prin folosirea identitații vizuale a companiei Emag.Concret, hackerii trimit catre utilizatori din Romania  mesaje care conțin link-uri malițioase. Modul in care este formulat mesajul activeaza…

Nou avertisment al specialistilor in securitate cibernetica: 'Mesajele de la curieri sau site-uri de online shopping sunt ceva obisnuit'

21:46, 08.02.2024 - Directoratul National de Securitate Cibernetica (DNSC) a transmis, joi, un nou avertisment cu privire la fraude cunoscute ca “SMishing”, pe care le pot derula atacatorii cibernetici, folosindu-se de mesaje care par a proveni de la firme de curierat sau de shopping online, relateaza News.ro.”Mesajele…


Ce parere ai despre aceasta stire?