Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

India: un poliţist a vrut să legitimeze un războinic Nihang şi s-a trezit cu mâna retezată. Alţi şase colegi din patrula sa au fost grav răniţi

Publicat:

Un politist indian s-a trezit cu un brat retezat, iar alti sase colegi au fost grav raniti dupa ce au oprit o masina a unor razboinici Nihang care se deplasau nerespectand masurile de izolare.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un polițist din Maramureș s-a dus drogat la serviciu: A fost saltat urgent de colegi și dus la spital

23:36, 25.04.2024 - Un politist care urma sa intre de serviciu in Somcuta Mare, judetul Maramures, a fost testat pozitiv la substante interzise. El a fost retras din dispozitiv si dus la spital pentru prelevarea de probe.

Saltat de colegi, la percheziții! Polițist reținut intr-un dosar de trafic de droguri

15:15, 10.04.2024 - Saltat de colegi, la percheziții! Polițist reținut intr-un dosar de trafic de droguriUn polițist din cadrul IPJ Mureș și o alta persoana au fost reținuți pentru 24 de ore de procurorii DIICOT intr-un dosar de trafic de droguri.

Schimb de focuri in timpul unei perchezitii, soldata cu mai multi morti si raniti, printre care și un polițist, in Belgia

17:35, 18.03.2024 - Un politist a fost ucis luni la Charleroi, in sudul Belgiei, in timpul unei perchezitii in cadrul unei anchete pentru trafic de arme si droguri, iar suspectul a fost ranit mortal in timpul unui schimb de focuri, a anuntat Parchetul acestui oras valon, informeaza AFP.

Caz șocant in Galați! Un polițist, lovit cu mașina de un șofer care a refuzat sa se legitimeze

13:25, 29.02.2024 - Un polițist din Galați a fost lovit cu mașina de un șofer care a refuzat sa se legitimeze. Agentul a fost transportat de urgența la spital pentru a primi ajutor din partea medicilor. In ce stare se afla in urma impactului.

Un polițist din Galați a fost luat pe capota de un șofer care a refuzat sa se legitimeze

12:15, 29.02.2024 - Un politist local din Galati a fost ranit si a ajuns la spital, dupa ce a fost lovit intentionat cu masina de catre un barbat care a refuzat sa se legitimeze, iar apoi a parasit locul accidentului.

Doi barbati, raniti de un copac in padure - Una dintre victime, inconstienta, preluata de elicopterul SMURD

18:26, 19.02.2024 - Doi barbati din judetul Covasna au fost raniti, luni, de un copac, in extravilanul localitatii Oituz, una dintre victime fiind preluata de catre elicopterul SMURD, potrivit news.ro. ”In urma unui apel pe numarul unic de urgenta 112, jurul orei 11:00, ISU Covasna a fost solicitat sa intervina de urgenta…

Accident grav pe DN 15A, in Bistrița Nasaud, intre doua autoturisme. Cinci oameni au fost raniți FOTO

13:05, 14.02.2024 - Accidentul a avut loc intre doua autoturisme, din care unul s-a rasturnat in afara partii carosabile.La caz au fost directionate un echipaj de prim ajutor SMURD, autospeciala de transport victime multiple, doua echipaje de la Serviciul de Ambulanta Judetean Bistrita-Nasaud si un echipaj de pompieri…


Ce parere ai despre aceasta stire?