Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

India: Un copil mic a scăpat teafăr după ce un tren a trecut peste el

Publicat:

Un copil mic ajuns accidental sub un tren, dupa ce a cazut pe calea ferata, a fost scos teafar intr-o gara din India, un eveniment filmat si devenit viral, joi, pe retelele de socializare, relateaza AFP.

In inregistrarea video filmata cu un telefon mobil in Mathura din statul (nord) se poate vedea cum trenul trece peste copil in timp ce persoanele aflate la fata locului asista neputincioase la intreaga scena.



Potrivit presei indiene, fetita in varsta de un an a cazut in spatiul dintre vagon si peron in timp ce parintii sai coborau din tren. Ea a ramas…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

O femeie a scapat cu viața dupa ce a cazut de la etajul al patrulea al unui bloc din Barlad. Nu știe ce s-a intamplat

14:00, 14.04.2024 - O femeie a cazut, sambata, 13 aprilie, de la etajul al patrulea al unui bloc din municipiul Barlad, judetul Vaslui. Victima a fost gasita de echipajul medical cu multiple leziuni, insa constienta. Femeia nu le-a putut spune medicilor ce anume s-a intamplat.

Un copil de 3 ani a murit dupa ce o poarta a cazut peste el

21:41, 09.04.2024 - Un copil in varsta de trei ani din comuna Maruntei a murit marti, dupa ce o poarta de acces din gospodaria familiei ar fi cazut peste acesta, a informat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt, Cosmin Lupu.

Un copil de 6 ani a ajuns in coma la spital, dupa ce o poarta metalica de pe un teren de fotbal a cazut peste el

15:41, 07.04.2024 - Incident grav intr-o localitate din Bihor. Un copil de șase ani a ajuns in coma la spital, dupa ce o poarta de metal a cazut peste el. Totul s-a intamplat in timp ce baiatul era la joaca cu un prieten pe un teren de fotbal.

Copil de 6 ani, in coma dupa ce poarta de pe un teren de fotbal a cazut peste el

14:25, 07.04.2024 - Accident cumplit intr-o localitate din Bihor. Un copil de 6 ani a ajuns la spital in coma, dupa ce poarta metalica de pe un teren de fotbal a cazut peste el. Citește și: Doi tineri, de 15 și 22 de ani, au murit dupa ce au intrat cu mașina intr-un stalp. O fata de 14 […]

TRAGEDIE Un copil de doi ani decedat dupa ce a cazut intr-un lighean cu apa

14:25, 01.04.2024 - In urma acestui incident, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa. The post TRAGEDIE Un copil de doi ani decedat dupa ce a cazut intr-un lighean cu apa first appeared on Informatia Zilei .

Patru persoane, printre care și un copil, au scapat miraculos cu viața dintr-un accident rutier

17:15, 28.03.2024 - Un șofer neatent a patruns pe contrasens pentru a evita coliziunea cu o mașina care circula in fața sa, dar a lovit frontal un autoturism care circula regulamentar din sens opus. Patru persoane au fost ranite in accidentul rutier, dar au scapat fara rani grave.

Un copil de 7 ani a cazut de pe telescaunul din Straja. Reprezentantii Salvamont si ISU Hunedoara, de urgenta la fata locului

17:10, 26.02.2024 - Din pacate, conform autoritaților, astazi a avut loc un accident, in urma caruia un copil de 7 ani a cazut de pe telescaunul din Straja. Conform informațiilor, reprezentantii Salvamont si ISU Hunedoara au ajuns de urgenta la fata locului, preluand minorul.

Copil de 3 ani, mușcat de fața de un caine rottweiler. Cum a scapat proprietarul de raspunderea penala

13:00, 08.02.2024 - Un barbat din Sebeș, județul Alba, a scapat de fapta penala, dar trebuie sa plateasca daune morale dupa ce cainele sau a mușcat de fața un copil de 3 ani. Victima a avut nevoie de doua saptamani de ingrijiri medicale.


Ce parere ai despre aceasta stire?