Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

India: Incendiu la Serum Institute, cel mai mare producător mondial de vaccinuri. Cinci persoane și-au pierdut viața

Publicat:

Cinci persoane si-au pierdut viata intr-un incendi declansat joi la din India (SII), cel mai mare producator de vaccinuri din lume, situat in vestul Indiei, potrivit autoritatilor locale.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incendiu devastator intr-o gospodarie din Stulpicani. Cinci persoane cu varste intre 15 și 62 de ani au primit ingrijiri medicale (foto)

13:25, 28.05.2024 - Militarii Garzii de Intervenție Gura Humorului și ai Detașamentului de pompieri Campulung Moldovenesc, impreuna cu lucratorii Serviciilor voluntare pentru situații de urgența Stulpicani, Vama și Ostra, au intervenit cu șapte autospeciale de stingere și o ambulanța SMURD pentru localizarea și lichidarea…

6 bebeluși au murit intr-un incendiu care a devastat un spital pentru copii din capitala Indiei

14:10, 26.05.2024 - Sase bebelusi au murit intr-un incendiu care a devastat sambata un spital de copii din New Delhi, a anuntat duminica politia din capitala Indiei. Focul s-a raspandit rapid din cauza exploziei unei butelii de oxigen.

VIDEO. 25 de morți intr-un incendiu devastator dintr-un parc de distracții: „Oamenii au fost prinși in capcana”

12:35, 26.05.2024 - Un incendiu care a izbucnit sambata, 25 mai, intr-un parc de distracții din vestul Indiei a ucis 27 de persoane, dintre care patru copii cu varste sub 12 ani, arata un bilanț actualizat al poliției. Patru persoane despre care autoritațile zic ca au legatura cu parcul de distracții au fost arestate.Peste…

Incendiu intr-un parc de distractii din India: Bilantul a urcat la 27 de morti, dintre care patru copii

12:30, 26.05.2024 - Douazeci si sapte de persoane, dintre care patru copii, au murit intr-un incendiu care a izbucnit sambata intr-un parc de distractii din vestul Indiei, conform unui nou bilant al politiei, relateaza France Presse.

India: Mai multe persoane, dintre care patru copii, au murit intr-un incendiu izbucnit intr-un parc de distractii

10:26, 26.05.2024 - Douazeci si sapte de persoane, dintre care patru copii, au murit intr un incendiu care a izbucnit sambata intr un parc de distractii din vestul Indiei, conform unui nou bilant al politiei, relateaza France Presse.Am confirmat moartea a 27 de persoane in incendiu, a declarat presei, sambata noapte, Radhika…

Un incendiu la un local de divertisment a ucis cel putin 24 de persoane in India

21:15, 25.05.2024 - Cel putin 24 de persoane, printre care multi copii, au murit intr-un incendiu care a izbucnit sambata seara intr-un local de divertisment pentru familii din statul Gujarat, in vestul Indiei, a anuntat un oficial guvernamental, potrivit Agerpres.

Tehnologia care iți permite sa comunici cu persoane care nu mai sunt in viața | "Nu este pentru toata lumea"

23:45, 29.03.2024 - Ti-ai dorit vreodata sa fii nemuritor? Acum este posibil datorita tehnologiei. Experții americani au gasit o soluție prin care sa transforme oamenii in versiuni virtuale. Astfel, oamenii vor putea comunica cu persoane care nu mai sunt in viața.

Cosmarul unui cuplu spaniol care calatorea in India. Sotia a fost violata in grup, iar sotul a fost batut crunt

08:46, 04.03.2024 - Trei barbati au fost arestati pentru ca au violat in grup o turista spaniola care calatorea cu motocicleta impreuna cu sotul ei, intr-o regiune izolata din estul Indiei, a anuntat presa locala, citata de News.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?