Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incredibil! Mama care a murit înecată în Dunăre, îngropată pe autoritățile sârbe fără acordul familiei

Publicat:

O ipoteza șocanta apare in cazul femeii care a murit dupa ce a plonjat cu mașina in Dunare. Dupa ce trupul sau a fost gasit in Serbia, autoritațile de acolo l-ar fi ingropat fara acordul familie, potrivit Observator.tv.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cel puțin doua persoane au murit in urma unui atac cu cuțitul intr-o școala primara din China

20:10, 20.05.2024 - Cel puțin doua persoane au murit in urma unui atac produs intr-o școala primara din China. De asemenea, mai multe alte persoane sunt ranite. Autoritațile nu au spus daca printre victime sunt elevi.

Accident cumplit pe Dunare: Doi oameni au murit și cinci sunt disparuți

14:20, 19.05.2024 - Doi oameni au murit și cinci sunt disparuți in urma unui accident produs pe Dunare, in apropiere de Budapesta. Se pare ca in accident au fost implicate o barca cu motor și o nava de croaziera. Autoritațile au declanșat o operațiune de cautare.

Ce spun medicii despre cazul fetiței de patru ani din Calarași, care a murit dupa ce a mancat pește. Cat de mare este pericolul pentru romani: ”Este incredibil ca...”

09:10, 03.05.2024 - O fețita de patru ani s-a stins din viața in Calarași, dupa ce a mancat pește congelat. Și bunica ei a ajuns la spital și ulterior a murit. Medicii au reacționat in acest caz revoltator, avand in vedere cat de des este consumat peștele in aceasta perioada, in Romania.

Unul dintre suspecții in cazul uciderii micuței Danka a murit subit in arest. Noi detalii cutremuratoare

12:20, 08.04.2024 - Apar noi detalii cutremuratoare in cazul Dankai, fetita de 2 ani din Serbia ucisa cu sange rece de doi barbati! Potrivit presei sarbe, unul dintre suspecții implicati in uciderea fetitei a murit subit.

Unul dintre suspecții in moartea Dankai, fetița de 2 ani din Serbia, a MURIT in inchisoare

14:35, 07.04.2024 - Acesta a murit in secția de poliție din Bor, a anunțat Ministerul Afacerilor Interne, citat de B92 TV. Suspectului i s-ar fi facut rau la primele ore ale dimineții și in ciuda intervenției rapide a medicilor din Bor, acesta a murit, din cauze naturale.Procurorii au dispus efectuarea unei autopsii la…

O judecatoare din Romania a murit subit

00:00, 28.03.2024 - O fosta judecatoare din Romania a murit subit, la doar 54 de ani. Judecatoarea Mirela Anton ieșise la pensie in decembrie 2022. Femeia a murit dupa ce a cazut pe scari, in propria casa, conform  Ziarul de Iași .  „Nu era bolnava. A fost pur si simplu un accident. Din cate am inteles, a cazut pe scari…

Catalin Predoiu, despre aderarea Romaniei la Schengen: Nu este deloc corect sa continuam sa avem doar o integrare parțiala

14:10, 04.03.2024 -  MInistrul Internelor a precizat ca o discutie pe agenda Consiliului Justitie si Afaceri Interne va viza migratia.”Migratia este o alta problema serioasa care ameninta stabilitatea Uniunii Europene si a statelor membre. In Romania, am luat masuri foarte serioase pentru combaterea migratiei ilegale.…

A murit Jacob Rothschild, membru al familiei de bancheri. A avut 87 de ani

11:15, 27.02.2024 - Vlastarul celebrei familii de bancheri, Lordul Jacob Rothschild, a incetat din viața la varsta de 87 de ani. El a parasit banca familiei pentru a-și... The post A murit Jacob Rothschild, membru al familiei de bancheri. A avut 87 de ani appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?