Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incredibil ce calitați are! Uite ce spun nutriționiștii despre piftie, preparat principal de Craciun

Publicat:

Piftia este unul dintre cele mai sanatoase preparate din porc. Conține puține calorii și este bogata in proteine. ”Piftia este o forma foarte ușor asimilabila de nutrienți esențiali: aminoacizii prezenți in țesutul conjunctiv (fibrele de colagen). Ei participa la refacerea pielii, a tendoanelor, a articulațiilor. Pentru ca dieta cu carne “curata” conține prea puțin din acești aminoacizi, corpul poate ajunge in situația de a nu putea produce suficient material de construcție pentru refacere”, a explicat nutriționistul , pe blogul sau. Potrivit lui Margarit, conținutul de grasime…

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mihaela Bilic spune ce se intampla in organismul tau cand mananci drob de miel, de fapt

09:15, 06.05.2024 -  ”Drobul de miel, un preparat tradițional pentru masa de Paște, un fel de cozonac din carne, facut din organe de miel și multe verdețuri. Ficatul și ficațeii, creierul, pipota, inima și rinichii, splina, sunt organe cu o valoare nutritiva crescuta. Le consideram o carne de categoria a doua, iar in unele…

Sparanghelul elimina excesul de sare si ajuta in sarcina

06:16, 25.04.2024 - Sparanghelul este un superaliment in adevaratul sens al cuvantului. Proprietatile sale il recomanda pentru consum indeosebi pentru persoanele care sufera de hipertensiune sau afectiuni cardiace. Ceea ce putine persoane stiu este ca sparanghelul aduce beneficii importante in timpul sarcinii. Daca iți…

Urme ale virusului H5N1 detectate in laptele pasteurizat

09:40, 24.04.2024 - Urme ale virusului H5N1 au fost detectate in laptele de vaca pasteurizat in Statele Unite, au anunțat marți autoritațile americane, adaugand ca este puțin probabil ca probele sa prezinte vreun risc pentru sanatatea umana, transmite agenția AFP. In cursul unei vaste anchete naționale, particule virale…

Semințele de in, importante beneficii pentru sanatate

17:10, 12.04.2024 - Semințele de in, cu aroma sa blanda, de nuca și consistența crocanta, sunt un ingredient versatil care poate imbunatați gustul și textura aproape oricarei rețete. O porție de semințe de in furnizeaza proteine, fibre și acizi grași omega-3. Consumul poate contribui la scaderea riscului de apariție a…

Care sunt beneficiile consumului de ficat de origine animala

17:40, 04.04.2024 - Ficatul de origine animala este considerat un superaliment datorita bogației sale de nutrienți, insa el este adesea subevaluat și exclus de multe persoane din dieta obișnuita. Descopera care sunt beneficiile consumului de ficat și cat de des este recomandat sa il consumam:Ficatul de origine animala…

Primaria unei comune din Covasna face apel la oameni sa nu mai extraga seva dintr-o rezervație naturala de mesteceni

13:25, 07.03.2024 - Primaria comunei Reci (județul Covasna) atrage atenția ca extragerea sevei de mesteacan din rezervația naturala Mestecanișul de la Reci este strict interzisa, dupa ce miercuri dimineața au fost descoperite mai multe bidoane in care era colectata aceasta substanța, anunța We Radio Sfantu Gheorghe. Pe…

Patrunjelul, minunea din bucatarie. Cand devine periculos pentru organism consumul acestei plante

10:05, 25.02.2024 - Sucul insa devine foarte periculos pentru organism, daca este consumat in cantitati mari.Patrunjelul contine proteine (20%), flavonoide (intretin membranele celulelor sangelui, au rol de antioxidant), uleiuri esentiale, fier, calciu, fosfor, mangan, inositol, sulf, vitamina K, betacaroten si, in special,…


Ce parere ai despre aceasta stire?