Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

INCREDIBIL! Bărbat gol puşcă într-un aeroport din SUA

Publicat:

Individul a fost arestat de politisti pentru nerespectarea bunelor moravuri. Un calator a surpris incidentul, petrecut pe aeroportul Nashville din Tennessee, si a publicat imaginile pe internet.

Mai mult, barbatul nu avea bilet de avion, ci pur si simplu a vrut ca in acest fel sa protesteze fata de Autoritatea pentru , tinta unor critici privind practicile sale de perchezitionare.

Totodata, protagonistul incidentului nu este la prima abatere de acest fel. Potrivit conducerii aeroportului, el a mai aparut dezbracat si la fel de relaxat, in fata…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Barbat din Caracal, acuzat ca a violat și șantajat o copila de 13 ani

23:40, 28.05.2024 - Un barbat in varsta de 50 de ani, din Caracal, județul Olt, este acuzat ca a ademenit o fata de 13 ani la el acasa și a violat-o, iar cand aceasta a refuzat sa mai dea curs invitației a șantajat-o. Individul a fost reținut.

Pedofilie in Caracal: barbat de 50 de ani a violat o fetița de 13 ani

14:51, 28.05.2024 - Un barbat in varsta de 50 de ani, din Caracal, județul Olt, este acuzat ca a ademenit o fata de 13 ani la el acasa și a violat-o, iar cand aceasta a refuzat sa mai dea curs invitației a șantajat-o. Individul a fost reținut, conform Mediafax.

A sarit la un copil cu toporul, a furat in ograda unei manastiri, apoi a ucis un barbat in bataie: Individul, condamnat peste un an de la comiterea crimelor

13:01, 28.05.2024 - Un barbat de 50 de ani, acuzat de vatamarea grava a integritații corporale, care a cauzat decesul unei persoane și mai multe infracțiuni contra patrimoniului, a fost condamnat la inchisoare. Potrivit Procuraturii, instanța i-a dictat un termen de 15 ani de detenție.

Ultima ora! Un barbat de 28 de ani a fost impușcat in centrul capitalei: Individul care a tras din arma, reținut

20:00, 30.04.2024 - Un barbat din centrul capitalei a fost impușcat de un indivit de 44 de ani, care deținea arma ilegal. Potrivit informațiilor tanarul a fost transportat la Spitalul de Urgența pentru ingrijiri medicale.

Incredibil! Angajați CFR beți la munca. Un paznic de bariera avea o alcoolemie de 1,39 mg/l

14:16, 21.04.2024 - Mai mulți impiegați de mișcare au fost prinși bauți la munca, arata rezultatele unui control realizat in primele trei luni ale anului de catre politisti impreuna cu reprezentantii Autoritatii de Siguranta Feroviara Romana. Controale facute in primele trei luni ale acestui an de Politie si de Autoritatea…

Constanta: Barbat suspectat ca ar fi agresat o femeie de 75 de ani. Individul a ajuns dupa gratii

15:20, 10.04.2024 - La data de 9 aprilie a.c., politisti din cadrul Politiei Orasului Techirghiol, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta, au retinut, pentru 24 de ore, un barbat, de 51 de ani. Potrivit IPJ Constanta, acesta este banuit de savarsirea infractiunii de…

Polițista taiata cu un briceag chiar in masina de interventie de un barbat pe care il ducea la audieri

16:55, 09.04.2024 - In Arad, o polițista care a reținut un suspect pentru interogatorii a fost agresata de acesta in mașina de intervenție, suferind taieturi la mana provocate cu un briceag. Individul a fost ulterior arestat pentru acuzații de ultraj.


Ce parere ai despre aceasta stire?