Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incident în cartierul new-yorkez Manhattan: O conductă de abur a provocat o explozie puternică

Publicat:

O conducta de abur a explodat joi in apropierea unei cladiri din centrul cartierului Manhattan, din , SUA, provocand o groapa in asfalt, 11 cladiri fiind evacuate din cauza unei coloane de abur ce putea fi vazuta de la departare, informeaza , preia Mediafax.

Zona a fost evacuata imediat de pompieri in urma unui apel primit la prima ora a dimineții, explozia avand loc intr-un cartier din apropierea parcului din Piața Madison. La o ora dupa apelul de urgența, 25 de camioane și mai mult de 100 de efective ale serviciului de pompieri s-au deplasat la fața locului.

”Nu…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Explozie puternica in nordul Chinei. Un om a murit, iar alti 22 au fost raniti dupa ce un restaurant a sarit in aer

09:26, 13.03.2024 - O explozie puternica a avut loc, miercuri, dimineata intr-un restaurant din provincia Hebei, in nordul Chinei, in urma careia un om a murit, iar alți 22 au fost raniți, potrivit unei evaluari initiale raportate de televiziunea de stat chineza, transmite AFP, potrivit Agerpres. 

Explozie in apropierea unui cargobot al SUA in largul Yemenului, anunța o companie britanica de securitate

14:21, 06.03.2024 - O explozie s-a produs in vecinatatea unui cargobot sub pavilion Barbados, care aparține Statelor Unite, in largul portului Aden, situat in sudul Yemenului. Incidentul a fost semnalat de un vas care se afla in apropiere, a transmis miercuri compania britanica de securitate Ambrey.

Doua cladiri avariate, locatari evacuati dupa un „incident” in Sankt Petersburg VIDEO

14:15, 02.03.2024 - Doua cladiri au fost avariate si locatarii evacuati sambata dimineata la Sankt Petersburg in Rusia dupa ce mai multi locuitori au anuntat o explozie puternica care a spart ferestrele, informeaza Reuters.

Decizie curajoasa a Simonei Halep. Pe cine da in judecata pentru daune de 10 milioane de dolari

10:15, 16.02.2024 - Roxadustatul se afla pe lista interzisa a Agentiei Mondiale Antidoping deoarece poate creste hemoglobina si producerea de celule rosii, marind rezistenta la efort.Halep, 32 ani, fost lider mondial, a afirmat ca a folosit suplimentele Schinoussa in timpul participarii la editia din 2022 a turneului de…


Ce parere ai despre aceasta stire?