Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Închisoare cu executare pentru un patron de magazin care a vândut băuturi fabricate din alcool metilic. Doi oameni au murit după ce au băut “otrava”

Publicat:

 Birlica a fost gasit vinovat pentru ucidere din culpa si  falsificare sau substituire de alimente ori alte produse. Decizia a fost data, vineri, de   si nu este una definitiva.

Instanta a decis sa-i interzica administratorului gasit vinovat pentru moartea a doua persoane, dreptul de a mai comercializa bauturi alcoolice pentru o perioada de cinci ani.

In plus, acesta va trebui sa plateasca rudelor celor doua victime cate 5000 de euro drept daune morale si 20.000 de lei, daune materiale.

Daca este nemultumit de sentinta, Birlica are dreptul…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Aglomerație la frontiere. Circa 260.000 de persoane au tranzitat granițele Romaniei

11:31, 16.06.2024 - Circa 260.000 de oameni și 73.000 de mașini au trecut frontiera Romaniei in ultimele 24 de ore, anunța Poliția de Frontiera. Punctele de trecere a frontierei sunt aglomerate deoarece a inceput perioada concediilor.

Radu Mazare este eliberat din inchisoare! Decizia de ultima ora a instanței de la Tribunalul Ilfov

15:15, 27.05.2024 - Radu Mazare iese din inchisoare! A fost condamnat la o pedeapsa de 9 ani, insa fostul primar al Constanței urmeaza sa fie eliberat! Instanța de la Tribunalul Ilfov a aprobat cererea de liberare condiționata! In cateva momente, Radu Mazare urmeaza sa iasa pe porțile inchisorii. Decizia este definitiva!

Tragedie in Valcea! O femeie a murit, dupa ce s-a rasturnat cu un motocultor. Alte doua persoane, grav ranite / FOTO

20:05, 22.05.2024 - Un accident ingrozitor s-a produs in Valcea, in urma cu puțin timp. O femeie s-a stins din viața dupa ce s-a rasturnat cu un motocultor. Alte doua persoane au fost implicate in acest incident, au fost grav ranite și transportate de urgența la spital. Poliția face cercetari.

Trei persoane au murit, iar alte opt au fost ranite, dupa un atac al ucrainenilor asupra regiunii ocupate Donețk

16:40, 11.05.2024 - Cel putin trei persoane au fost ucise si alte opt au fost ranite sambata, intr-o lovitura ucraineana asupra unui restaurant din orasul Donetk, ocupat de Moscova si situat in regiunea ucraineana cu aceasi nume, in estul tarii, relateaza AFP, potrivit Agerpres. 

Accident teribil in Argeș, doua persoane au murit pe loc dupa ce s-au rasturnat cu mașina

16:16, 02.05.2024 - Doua persoane au murit si alte doua au fost ranite dupa ce soferul unui autoturism a pierdut controlul asupra directiei de mers pe un drum din judetul Arges, iar masina s-a rasturnat.Accidentul a avut loc in comuna Caldararu, unde un autoturism a lovit un stalp si apoi s-a rasturnat in afara soselei.Patru…

Incendiu puternic in București: 2 persoane au murit și alte 10 sunt la spital

19:10, 13.04.2024 - Un incendiu izbucnit sambata seara intr-un bloc din Sectorul 3 a afectat apartamentele de la doua etaje, fiind soldat cu doua decese și 10 raniți.  Mai multe echipaje de pompieri ale ISU au intervenit sambata pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din Capitala, acolo unde un incendiu a izbucnit intr-un apartament…

Trei oameni au murit intr-o avalanșa in stațiunea elvețiana Zermatt. VIDEO

10:50, 02.04.2024 - Autoritațile elvețiene au anunțat luni, 1 aprilie, ca trei persoane și-au pierdut viața, iar o alta a fost ranita, in urma unei avalanșe in populara stațiune de schi Zermatt, din sud-vestul Elveției, relateaza DW.Potrivit imaginilor video difuzate in special pe X (Twitter), avalanșa s-a produs luni…

Trei tineri au murit și alți trei au fost raniti, dupa ce masinile lor s-au ciocnit si s-au rasturnat, in Neamț

09:10, 31.03.2024 - Un tragic accident a avut loc duminica noapte in localitatea Paraul Pantei din județul Neamț, soldandu-se cu moartea a trei tineri cu varste intre 17 si 22 de ani și ranirea altor trei. Mașinile in care se aflau s-au ciocnit violent și s-au rasturnat in curțile unor case.In accident au fost implicate…


Ce parere ai despre aceasta stire?