Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incertitudine, haos şi nepăsare: BNR şi Teodorovici o dau la întors pe BOMBA cu CEAS a PLAFONĂRII DOBÂNZILOR

Publicat:

Deputatii sunt asteptati sa decida marti, intr-o sedinta comuna a si de Buget, ce fac cu propunerea de lege initiata de , care propune plafonarea tuturor dobanzilor practicate in Romania – pentru creditele ipotecare la de doua ori si jumatate dobanda de politica monetara pentru creditele ipotecare si 18% pentru cele de consum. Pastreaza aceste plafoane sau iau in seama vocile care spun ca este o masura populista care va afecta tocmai acei consumatori pe care pretinde ca ii protejeaza?

Senatorul PNL, care nu a facut un secret din faptul ca duce…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un elev roman crescut in Canada și intors in Romania a devenit rapid premiant național: „Sistemul școlar de aici e mult mai bun”

11:55, 16.05.2024 - Robert Pavel, in varsta de aproape 17 ani, a plecat cu familia in zona Quebec, din Canada, pe cand avea noua luni. Anul trecut, Robert s-a intors acasa cu familia, la Pitești, iar luna trecuta a caștigat un important premiu la un concurs național.

Creditele ipotecare au crescut cu 29% in primul trimestru din 2024

14:30, 09.05.2024 - Creditele ipotecare noi acordate in primele trei luni ale acestui an au totalizat aproximativ 1,1 miliarde de euro la nivel national, in crestere cu circa 29% fata de nivelul inregistrat in primele trei luni din 2023, arata un raport realizat de compania de consultanta financiara SVN Romania | Credit…

Paul de Romania nu mai are scapare! Alina Gorghiu da asigurari: 'Facem toate diligențele pentru ca acest fugar sa fie intors in țara'

15:26, 30.04.2024 - Ministerul Justiției și instanța de executare vor face toate diligențele pentru ca acest fugar sa fie intors in țara, spune, marți, Alina Gorghiu despre Paul de Romania, care a fost arestat in Malta.„La acest moment Paul de Romania se afla in Malta.

Ambasada Rusiei in Romania, despre alerta cu bomba de la sediul sau: „O incercare deliberata a dusmanilor de a provoca panica”

11:20, 17.03.2024 - Ambasada Rusiei in Romania a reacționat in cazul genții suspecte gasite langa cladirea reprezentanței diplomatice din București și a catalogat incidentul drept o „incercare deliberata a dusmanilor Rusiei de a provoca panica”.

Nou trend bancar: Credite scumpe, depozite slabe

07:35, 01.03.2024 - In luna ianuarie a anului 2024, bancile din Romania au operat schimbari semnificative in politica de dobanzi, evidențiate de creșterea ratelor la creditele noi in moneda naționala și scaderea dobanzilor pentru depozitele la termen. Decizia vine intr-un context in care rata inflației a inregistrat o…


Ce parere ai despre aceasta stire?