Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Inceputul unui nou tip de razboi cibernetic

Publicat:

Toata lumea glumeste pe seama atacului de la Sony. Doi comici îl arunca în aer pe , un studio de film s-a trezit atacat, e-mailuri de amenintare la Hollywood, filmul este tras din cinematografe, iar apoi reprogramat în ultimul moment.

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razboi in Ucraina. Liniștea de la inceputul verii

10:05, 04.06.2024 - Preocupați de alegeri, ale noastre și ale altora, ne e din ce in ce mai greu sa fim atenți și la ceea ce se intampla la est, in principiu dincolo de Nipru, dar și mai aproape, pentru ca dronele și rachetele ruse continua sa se infiltreze catre vest, uneori destul de aproape de teritoriul Romaniei.

Gabriela Cristea ramane fara fani. Gestul facut de vedeta TV i-a infuriat: “Va fi razboi, sa-ți fie rușine”

13:45, 09.05.2024 - Dupa ce la inceputul anului anunța deschiderea unei noi afaceri, se pare ca acum Gabriela Cristea ramane fara fani, fiind vorba despre gestul facut de vedeta TV care i-a infuriat. De ce Gabriela Cristea ramane fara fani? La inceputul acestui an, vedeta Kanal D anunța cu surle și trambițe lansarea unei…

Poveste demna de Hollywood: Un veteran de razboi și-a gasit dragostea la 100 de ani și se va casatori

02:05, 09.05.2024 - La varsta de 100 de ani, un veteran de razboi, Harold Terens, și-a gasit dragostea și se va casatori cu Jeanne Swerlin, in varsta de 96 de ani, in Franța. Ceremonia coincide cu aniversarea a 80 de ani de la debarcarea aliaților in Normandia, oteaza Mediafax.

Macron l-a atenționat pe Netanyahu ca „transferul fortat de populatie constituie o crima de razboi”

22:11, 24.03.2024 - Presedintele francez Emmanuel Macron i-a spus, duminica, premierului israelian Benjamin Netanyahu, in timpul unei conversații la telefon, ca se opune ferm unei ofensive asupra orașului Rafah și ca „transferul fortat de populatie constituie o crima de razboi”, transmite AFP, potrivit Agerpres. 

Pentru prima oara de la inceputul conflictului Kremlinul afirma ca Rusia se afla in ”stare de razboi” in Ucraina

13:41, 22.03.2024 - Kremlinul afirma pentru prima oara de la inceputul conflictului ca Rusia se afla in ”stare de razboi” in Ucraina Rusia se afla in ”stare de razboi” in Ucraina, declara – pentru prima oara de la inceputul conflictului, in februarie 2022 – un purtator de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, intr-un interviu…

Stoltenberg: In pofida pierderilor suferite, Putin nu a renuntat la obiectivul sau de razboi

17:15, 21.03.2024 - Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat joi ca presedintele rus Vladimir Putin „nu a renuntat la obiectivele sale de razboi”, in pofida pierderilor semnificative suferite pe campul de lupta, si a avertizat ca Ucraina ramane fara munitie, informeaza EFE.

(galerie foto/video) Dacia Duster ce pare pregatita pentru razboi: Cum arata și cat costa SUV-ul dupa modificari

14:51, 19.03.2024 - Un tuner german a adus cateva modificari Daciei Duster, cu scopul de a o face și mai capabila in teren. SUV-ul de la Mioveni dispune acum de anvelope agresive, bare metalice de protecție și un portbagaj metalic pentru plafon, scrie Promotor.ro .


Ce parere ai despre aceasta stire?