Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Începând de luni, 5 august, Adevărul îţi prezintă „Franklin Delano Roosevelt” – Emil Ludwig

Publicat:

Titlul” al cunoscutului biograf , un nou volum din colectia ”Oameni de seama”, va fi distribuit impreuna cu ziarul Adevarul luni, 5 august, la toate centrele de difuzare a presei. Pachetul ziar si carte va costa 17 lei si se va putea gasi la chioscuri timp de doua saptamani de la data aparitiei, in limita stocului disponibil.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Situație tot mai dificila in Slanic Prahova: Zeci de oameni au fost evacuați. Primele concluzii vor veni abia luni

12:25, 27.04.2024 - Situația din Slanic Prahova este tot mai dificila, din cauza strazii care s-a surpat. Zeci de oameni au fost evacuați. Nu este sigur sa mai locuiasca in blocurile din imprejurimi. Experții iau in calcul mai multe variante care ar fi dus la aceasta masiva surpare, inclusiv un lac subteran ori o galerie…

Romania, acoperita de un val de praf saharian. Imagini spectaculoase care se vad si din satelit (VIDEO)

11:30, 24.04.2024 - Bucurestenii, dar si locuitorii altor orase din Romania, s-au trezit miercuri dimineata cu masinile acoperite de praf saharian, dupa ce un astfel de val a „maturat” tara. Oameni din Tulcea, Constanta, Ialomita, Braila, dar si din alte zone ale tarii si din Bucuresti au postat fotografii. Concentratii…

Mii de oameni pe strazile din Paris: protest impotriva islamofobiei, pe fondul tensiunilor din Gaza

05:35, 22.04.2024 - O multime de aproximativ 2.000 de persoane a protestat duminica la Paris impotriva rasismului, islamofobiei si violentei impotriva copiilor, dupa ce un tribunal a permis organizarea demonstratiei, informeaza Reuters, citat de AGERPRES.

Jumatate din orașele mari ale Chinei se scufunda. 270 de milioane de oameni sunt in pericol

10:15, 19.04.2024 - Pamantul se scufunda sub picioarele a milioane de oameni in marile orașe ale Chinei din cauza activitaților umane, punand in pericol major zonele de coasta ale țarii, mai expuse riscului de inundații din cauza creșterii nivelului marii, arata o noua cercetare.

COMEMORARE Comemorare in grup: peste 45 de oameni de cultura satmareni au decedat in ultimul sfert de secol

18:00, 16.04.2024 - La Satu Mare se pregatește unul dintre cele mai importante acțiuni culturale a ultimilor ani. The post COMEMORARE Comemorare in grup: peste 45 de oameni de cultura satmareni au decedat in ultimul sfert de secol first appeared on Informatia Zilei .

Mancatul a devenit un obicei de a hrani emotiile si nu stomacul. Ce spune specialistul

16:05, 13.04.2024 - Modul in care ne raportam la mancare este o oglinda a relatiei pe care o avem cu noi, a declarat medicul psihiatru Petronela Nechita.Este esential sa subliniem, spune aceasta, ca, pe masura ce devenim mai constienti de nevoile noastre personale fie ca este vorba despre odihna, plimbari in natura, activitati…

Romanii vor sa afle cum gasești iepurașii de ciocolata care au bani inauntru. Care este adevarul, de fapt | VIDEO

11:30, 04.04.2024 - Romanii au fost cuprinși de isteria figurinelor de Paște! Oameni din toate orașele țarii cauta sa afle cum gasești iepurașii de ciocolata care au bani in interior, insa nu toți știu care este adevarul, de fapt.

"Mulți oameni" au vrut sa mearga in excursia de schi de 700 de euro in Coreea de Nord. Despre ce e vorba de fapt

12:41, 10.02.2024 - Primul grup de turiști caruia i s-a permis intrarea in Coreea de Nord, pentru prima oara de la inceputul pandemiei, va ajunge curand acolo. Este vorba despre un grup de turiști ruși, unii dintre ei fiind interesați de schi și snowboard. Pachetul turistic costa aproximativ 700 de euro de persoana.


Ce parere ai despre aceasta stire?