Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Încep lucrările la stațiile de metrou! Ce guri de acces se ÎNCHID

Publicat:

Metrorex a anunțat ca începând cu 19 aprilie va începe prima etapa a lucrarilor de modernizare a sistemului de control – acces, în stațiile de metrou: Republica, Titan si .

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Lucrarile de la Piata Unirii 2 se prelungesc. Pana cand nu vor putea avea acces calatorii la statia de metrou

13:15, 26.04.2024 - Metrorex a anunțat ca lucrarile de la stația de metrou Piața Unirii 2 se vor prelungi. Cand vor fi gata lucrarile și cand va fi disponibil metroul pentru calatori, aflați in randurile urmatoare. Lucrarile de la Piața Unirii 2 se prelungesc Compania a facut anunțul in urma cu doar cateva minute, spunand…

Finalizarea lucrarilor la stația de metrou Piața Unirii 2 se amana, din cauza condițiilor meteo

12:51, 26.04.2024 - Lucrarile la statia de metrou Piata Unirii 2, accesul C, iesirea spre Hanul lui Manuc, se vor prelungi pana pe 10 mai, din cauza conditiilor meteo nefavorabile din ultima perioada, a anuntat Metrorex.

Lucrarile la stația de metrou Piața Unirii 2 vor fi prelungite din cauza condițiilor meteo

12:35, 26.04.2024 - Lucrarile la stația de metrou Piața Unirii 2, accesul C, ieșirea spre Hanu′ lui Manuc, se vor prelungi pana in 10 mai, ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile din ultima perioada, a anunțat vineri Metrorex.

Catalin Cirstoiu, din nou la metrou...de aceasta data in rolul de 'detectiv': 'Nicușor tot nu era'

21:00, 11.04.2024 - Candidatul PSD-PNL la Primaria Capitalei Catalin Cirstoiu a anuntat ca a calatorit din nou cu metrou, dupa intalnirea cu reprezentantii sindicatelor de la Metrorex si a ajuns mult mai repede. El a subliniat ca „Nicusor tot nu era...”.

De Ziua Internationala a Romilor, spoturi video despre cultura roma in statiile de metrou

22:00, 08.04.2024 - Luni, de Ziua Internationala a Romilor, in cadrul unui proiect cultural realizat de Centrul Național de Cultura a Romilor- Romano Kher, in parteneriat cu Metrorex și Art Safari, in toate statiile de metrou din Bucuresti vor fi difuzate spoturi video despre cultura roma.

Autostrada Sibiu-Pitești: Incep lucrarile la tronsonul 2, cel mai dificil lot de autostrada din Romania. Cand va fi finalizat

15:20, 13.03.2024 - Autostrada Sibiu-Pitești: Incep lucrarile la tronsonul 2, cel mai dificil lot de autostrada din Romania. Cand va fi finalizat Autostrada Sibiu-Pitești: Incep lucrarile la tronsonul 2, cel mai dificil lot de autostrada din Romania. Cand va fi finalizat In aceasta primavara incep lucrarile la tronsonul…

Iubitorii de natura se pot bucura! Incep lucrarile la noile campinguri din zona Șuncuiuș, Vadu Crișului și Bratca

12:55, 08.03.2024 - Vicepreședintele Consiliului Județean Bihor, Mircea Malan, a fost intr-o vizita de lucru in Defileul Crișului Repede, unde sunt in derulare proiecte pentru dezvoltarea turismului și protecția mediului.

Siriu: Incep lucrarile la reteaua de canalizare

00:11, 07.03.2024 - Primarul comunei Siriu, Dragos Voicu, a postat pe pagina de socializare o informatiei potrivit careia una dintre asteptarile localnicilor de aproape 35 de ani este pe cale sa se implineasca. Autoritatea locala a emis autorizarea de construire, demers care da unda verde implementarii proiectului pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?