Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incendiu devastator la Căușeni. Un bărbat a ars de viu în propria casă

Publicat:

Incendiu devastator in satul Copanca din raionul Caușeni. Un barbat in varsta de 44 de ani a fost gasit carbonizat in propria casa. Potrivit primelor date preliminare, a ars o odaie si acoperisul unei locuinte.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Incendiu devastator intr-un apartament din Chișinau: Un barbat de 28 de ani, intoxicat cu monoxid de carbon, salvat de pompieri

11:45, 12.04.2024 - Un tanar de 28 de ani a fost salvat de pompieri, dupa ce un incendiu a izbucnit in apartamentul sau din Chișinau. Informația a fost furnizata de Inspectoratul General pentru Situații de Urgența, care a intervenit prompt pentru a gestiona situația.

Incendiu devastator in Timiș – un barbat a fost gasit carbonizat

12:35, 23.03.2024 - La data de 23 martie a.c., in jurul orei 00:13, polițiștii orașului Recaș au fost sesizați de catre un barbat cu privire la faptul ca la o hala situata in extravilanul Drumului Județean 609 E, se manifesta un incendiu. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au constatat faptul ca cele sesizate…

Incendiu intr-un bloc din Ploiești. Un barbat de 85 de ani a suferit arsuri pe fața și maini

09:51, 22.03.2024 - Un incendiu a izbucnit vineri dimineața intr-un bloc din Ploiești. Un barbat de 85 de ani a suferit arsuri la nivelul mainilor și feței și a fost dus la spital. Potrivit ISU Prahova, la fața locului au intervenit trei autospeciale de stingere, o autospeciala pentru descarcerare și o autospeciala de…

Incendiu devastator in Buzau. Doi barbați au murit, dupa ce au ars de vii in propria lor casa

09:05, 08.03.2024 - Un incendiu ingrozitor s-a produs in Buzau! Doi barbați au fost gasiți morți in casa, dupa ce aceasta a luat foc. Victimele au ars de vii, iar focul s-a extis foarte repede. Pompierii au scos carbonizați dintre flacari pe cei doi.

Incendiu devastator la o casa din comuna Berceni. Opt persoane s-au autoevacuat VIDEO

09:56, 02.03.2024 - Un incendiu violent a izbucnit, sambata dimineața, la o casa din comuna Berceni, județul Ilfov. Pompierii au intervenit rapid pentru limitarea pagubelor și asigurarea securitații locuitorilor din zona.

Tragedie in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, in propria locuința. A provocat un incendiu de vegetație

20:05, 27.02.2024 - O tragedie de proporții s-a produs in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, marți seara, dupa ce a provocat un incendiu de vegetație. Trupul carbonizat al victimei a fost gasit de pompierii. Medicii nu au mai avut nicio șansa sa ii salveze viața.

Incendiu devastator in Bihor. Un barbat a fost gasit mort printre flacari. Casa lui a luat foc

22:45, 12.02.2024 - Un incendiu ingrozitor s-a produs, luni seara, intr-o localitate din Bihor. Un barbat a fost gasitn mort printre flacari, dupa ce pompierii au ajuns la fața locului. Trupul sau carbonizat se afla in interiorul casei in momentul in care a fost gasit. Acesta nu a putut sa se mai salveze din calea tragediei.

Incendiu devastator in Delta Vacarești: mobilizare de forțe la fața locului. A fost emis un mesaj Ro-Alert - VIDEO

16:35, 08.02.2024 - Incendiu in Delta Vacarești. O suprafața de 1,5 hectare de vegetație uscata a fost cuprinsa de foc. Autoritațile au emis un mesaj Ro-Alert.Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgența București-Ilfov, la fața locului au fost alocate 8 autospeciale de stingere. Ulterior, dispozitivul a fost suplimentat…


Ce parere ai despre aceasta stire?