Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incendii catastrofale în Portugalia și Spania. Ar fi fost puse intenționat

Publicat:

Cel putin 27 de oameni au murit in incendiile in serie din Portugalia, anunta protectia civila din aceasta tara, conform presei internationale. In regiunea Galicia din Spania, cel putin trei oameni au murit. Un purtator de cuvant al agentiei pentru protectie civila le-a spus jurnalistilor ca pompierii inca lupta cu 145 de incendii diferite. Conditiile au fost inrautatite de , care se apropie de coasta occidentala a Europei, cu vantur (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Inundații catastrofale in lume. Sute de oameni au murit

09:41, 15.05.2024 - Sute de morți și mii de case devastate dupa inundațiiDezastrele fara precedent cauzate de incalzirea globala, sunt deja o realitate. Numarul persoanelor decedate in inundațiile din Indonezia sau Brazilia crește alarmant, iar mii de locuințe au fost devastate.N-au trecut nici doua saptamani de cand furtunile…

Cel putin 42 de oameni au murit in Kenya dupa ce un baraj de langa Nairobi s-a rupt

14:00, 29.04.2024 - Cel putin 42 de persoane au murit in Kenya, in urma ruperii unui baraj la nord de capitala Nairobi, anunta guvernatoarea locala, in timp ce in toata tara ploile diluviene cauzate de fenomenul climatic El Nino fac prapad, cu consecinte sangeroase, relateaza AFP, preluata de News.ro.

Tragedie in Turcia/Cel putin 15 oameni au murit intr-un incendiu, la Istanbul – VIDEO

16:50, 02.04.2024 - Un incendiu cu urmari devastatoare s-a produs marți la Istanbul, in Turcia. Din primele informații, mai multe persoane și-au pierdut viața. De asemenea, sunt și oameni raniți, care au fost duși de urgența la spital. Cel putin 15 oameni au murit si opt au fost raniti marti intr-un incendiu declansat…

Prețuri tot mai mici la energie electrica in vestul Europei. Romania este printre cei scumpi

21:05, 27.03.2024 - Cea mai ieftina energie electrica din Europa este vanduta pe piețele spot din Spania și Portugalia. De peste o luna și jumatate, prețurile au scazut atat de mult incat, zile la rand, energia este tranzacționata la valori extrem de mici, ajungand miercuri la un nivel mediu de doar 1 euro. Aceasta tendința…

Un camion a intrat intr-un baraj de poliție, in Spania. 6 oameni au murit și 3 sunt raniți

14:40, 19.03.2024 - Șase oameni, printre care doi membri al Garzii Civile, au murit marți, in apropiere de Sevilla, dupa ce un camion a intrat intr-un baraj de poliție, a anuntat guvernul regiunii Andaluzia, care a vorbit despre un accident.

Luptatori ruși pro-Ucraina duc batalii grele cu armata rusa pe teritoriu rus, la Kursk și Belgorod. Cel puțin doi oameni au murit

14:05, 14.03.2024 - Lupte intense erau in desfasurare, joi, in regiunea ruseasca Kursk intre fortele armate ruse si combatanti ruși pro-Ucraina, in timp ce un nou val de atacuri cu drone a vizat regiunea vecina Belgorod, cauzand moartea a cel putin doua persoane, au anuntat autoritatile ruse, citate de agenții internaționale.

Incendiu puternic intr-un bloc din Spania. Trei oameni, inclusiv un copil, au murit

11:40, 04.03.2024 - Clipe de groaza pentru locatarii unui bloc din Spania. Trei oameni, inclusiv un minor, au murit și alți 15 au fost afectați de fumul inhalat, dupa ce focul a izbucnit la etajul 11 al cladirii din regiunea Alicante.

Evadare in masa in cea mai mare inchisoare din Haiti: Cel putin zece oameni au murit. A fost declarata stare de urgenta

08:26, 04.03.2024 - Cel putin zece persoane au murit in timpul evadarii a mii de detinuti de la Penitenciarul National din Port-au-Prince, in Haiti, in noaptea de sambata spre duminica, potrivit unui jurnalist AFP si a unui ONG. Reuters noteaza ca in tara s-a declarat stare de urgenta.


Ce parere ai despre aceasta stire?