Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Încă o SINUCIDERE! Al doilea CREATOR al sistemului SECURIZAT de comunicații între jurnaliști, a fost găsit MORT

Publicat:

Un tribut adus lui , co-creator al SecureDrop, care a murit la varsta de 36 de ani. Fostul pușcaș marin , care impreuna cu colegul sau au creat un sistem securizat de comunicații intre jurnaliști și surse ce poseda informații sau documente sensibile, a murit fara sa se cunoasca circumstanțele decesului.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bebeluș de doar 7 luni iși pierde viața subit. Al doilea caz tragic in doar cateva luni

13:15, 07.05.2024 - Un caz șocant a zguduit o localitate intreaga. Un bebeluș de doar 7 luni a murit subit, dupa o criza respiratorie severa. Tragedia vine la doar cateva luni dupa un alt caz similar, cand o fetița de 9 ani a murit.

Sinucidere la Casa Alba: Un șofer a murit dupa ce și-a izbit mașina in gardul reședinței prezidențiale / FOTO

14:40, 05.05.2024 - O mașina care se deplasa cu viteza mare a intrat in coliziune cu unul dintre grilajele din perimetrul de securitate din jurul Casei Albe din Washington. Șoferul a decedat in urma impactului, insa incidentul de sambata noapte nu a reprezentat o amenințare directa pentru securitate, au declarat serviciile…

O tanara care a supraviețuit tragediei de la 2 Mai face dezvaluiri. Ce spune tanara despre accidentul in care doua persoane au murit: "A intors masina si s-a dus in Vama"

18:45, 18.04.2024 - O tanara care a supraviețuit accidentului provocat de Vlad Pascu in 2 mai rupe tacerea! Fara spune ca Sebastian, tanarul care a murit, dupa ce Vlad Pascu l-a lovit cu mașina, mergea chiar in fața ei.

O femeie a murit la Lugoj in timp ce mergea pe strada, dupa ce o mașina a fost proiectata de o alta pe trotuar

08:01, 17.04.2024 - Incident tragic petrecut marți seara, la Lugoj, unde o femeie a murit in timp ce mergea pe strada, lovita fiind de o mașina proiectata pe trotuar. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa.

Roberto Cavalli a murit. Cine a fost alaturi de celebrul creator de moda pana la ultima suflare

11:20, 13.04.2024 - Roberto Cavalli a murit la varsta de 83 de ani. Vestea ca celebrul creator de moda a fost data in cursul zilei de vineri, 12 aprilie 2024. Se pare ca acesta a avut alaturi o persoana draga pana la ultima suflare.

Roberto Cavalli a murit la varsta de 83 de ani! Celebrul creator de moda s-a stins din viața in Florența

22:10, 12.04.2024 - Doliu uriaș in lumea modei! Roberto Cavalli a murit vineri, la varsta de 83 de ani! Celebrul creator de moda s-a stins din viața in Florența, dupa o lunga perioada in care s-a luptat cu o boala crunta. Roberto Cavalli a lasat in urma o intreaga istorie și imaginea unui etalon al modei din intreaga lume.

Miliardarul brazilian Abilio Diniz, al doilea mare acționar al Carrefour, a murit

15:56, 19.02.2024 - Miliardarul brazilian Abilio Diniz, al doilea mare acționar al Carrefour prin intermediul holdingului sau de familie Peninsula, a murit la varsta de 87 de ani, a anunțat grupul, citat de BFM TV. Citește și: Diplome de asistenti medicali, obtinute ilegal de mai multi italieni in Romania Potrivit presei…

Sinucidere sau accident? Un șofer de 35 de ani a murit dupa o intrare pe contrasens, lovind frontal o alta mașina

15:15, 14.02.2024 - Șoferul unei autoutilitare a intrat miercuri pe contrasens, pe o strada din Targu Mureș, și a lovit o alta autoutilitara al carei șofer a incercat sa evite impactul și a ajuns in șanțul de pe marginea parții carosabile. Unul dintre șoferi a murit, iar celalalt a ajuns la spital. Polițiștii au fost…


Ce parere ai despre aceasta stire?