Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Încă o nenorocire se abate asupra Franței: 5 morți și 7 răniți după ce o garnitură TGV a deraiat lângă Strasbourg

Publicat:

O garnitura a trenului francez de mare viteza – TGV a deraiat la Eckwersheim, o localitate aflata la nord de Strasbourg. Cinci persoane și-au pierdut viața și alte șapte au fost ranite, potrivit unui portal de știri local, citat de LeFigaro. Nu se cunosc deocamdata motivele acestui accident, și nici daca are vreo legatura cu atentatele teroriștilor […]

Citeste articolul mai departe pe reportervirtual.ro…  

Sursa articol: reportervirtual.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ionela și George, tinerii morți in cumplitul accident de langa Iași, vor fi inmormantați in ziua cand ar fi trebuit sa se cunune

17:15, 21.05.2024 - Ionela și George, cei doi motocicliști care au decedat in cumplitul accident de langa Iași, iși programasera cununia civila cu doar cateva zile in urma. Acum, ceea ce urma sa fie cea mai fericita zi din viața lor s-a transformat intr-un coșmar pentru rude și prieteni.

VIDEO/ Rachete ucrainene au lovit Donețk-ul - Au fost inregistrați mai mulți morți și raniți

16:41, 11.05.2024 - Cel putin trei persoane au fost ucise si alte opt au fost ranite sambata intr-o lovitura ucraineana asupra unui restaurant din orasul Donetk, ocupat de Moscova si situat in regiunea ucraineana cu aceasi nume, in estul tarii, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Accident cu cinci raniți, langa municipiul Buzau. Un copil de patru ani, printre victime VIDEO

14:41, 10.05.2024 - Cinci persoane, intre care un copil de patru ani, au fost ranite intr-o coliziune intre doua autoturisme, produsa vineri, 10 mai 2024, pe drumul național (DN) 2B. Accidentul s-a produs intr-o intersecție din comuna Galbinași (Buzau). Traficul a fost restricționat temporar.

O eleva in varsta de 14 ani a murit in urma unui stop cardiac, dupa un atac cu cutitul langa o scoala din Franța

14:35, 19.04.2024 - O adolescenta de 14 ani a decedat in urma unui stop cardiac in timp ce liceul sau era in izolare in urma unui atac cu cutitul petrecut joi intr-o scoala din apropiere intr-o comuna la nord de Strasbourg, in estul Frantei, relateaza AFP.

Doua fetite au fost ranite intr-un atac cu cutitul langa o scoala din Franța. Agresorul a fost retinut

19:15, 18.04.2024 - Doua fetite de sase si 11 ani au fost usor ranite joi intr-un atac cu cutitul langa scoala lor din orasul Souffelweyersheim din estul Frantei, in apropiere de Strasbourg, au anuntat autoritatile locale citate de AFP si Reuters. Agresorul a fost retinut.

Atac armat la o sala de concerte din Moscova, revendicat de organizația terorista ISIS. Bilanțul victimelor a ajuns la 60 de morți și peste 140 de raniți.

08:45, 23.03.2024 - Un atac armat a avut loc, vineri seara, la o sala de concerte de la periferia Moscovei, soldat cu cel puțin 60 de morți și peste 140 de raniți. Organizația terorista Stat Islamic a revendicat atacul.

Schimb de focuri in timpul unei perchezitii, soldata cu mai multi morti si raniti, printre care și un polițist, in Belgia

17:35, 18.03.2024 - Un politist a fost ucis luni la Charleroi, in sudul Belgiei, in timpul unei perchezitii in cadrul unei anchete pentru trafic de arme si droguri, iar suspectul a fost ranit mortal in timpul unui schimb de focuri, a anuntat Parchetul acestui oras valon, informeaza AFP.

Cel putin 14 morti si 46 de raniti la Odesa, intr-un double tap cu rachete

17:10, 15.03.2024 - Cel putin 14 persoane au fost ucise vineri intr-un atac rus cu racheta la Odesa, in sudul Ucrainei, iar primii salvatori care au intervenit au fost loviti de o a doua racheta, un paramedic si un lucrator aflandu-se intre morti, anunta autoritatile ucrainene, relateaza The Associated Press, potrivit…


Ce parere ai despre aceasta stire?