Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Încă o fiică a preotului care mergea să se închine la moaştele Sfintei Parascheva a decedat. Numărul persoanelor moarte în teribilul accident a ajuns la şase

Publicat:

, in varsta de 10 ani, fiica preotului din Lamaseni, grav ranita in accidentul de sambata trecuta din localitatea suceveana , a incetat din viata in aceasta dupa – amiaza, la .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum a fost gasita moarta o tanara activa și cu mulți prieteni in apartamant dupa 3 ani. Televizorul inca mergea

21:40, 04.05.2024 - O viața uitata, o dispariție neobservata, o multitudine de intrebari. O tanara a fost gasita fara suflare, in propriul apartament, la trei ani de la moarte. Era activa, avea mulți prieteni. Cum a fost posibil așa ceva? O viața uitata, o moarte neobservata Privita din exterior, avea o viața aproape perfecta.…

Acces Direct. Moarte suspecta. Viorel ar fi decedat in Franța, in urma cu zece ani. Pe cine banuiește tatal lui: „I s-a dat pastile”

18:41, 24.04.2024 - Viorel a aflat in urma cu zece ani ca fiul lui a murit. La atația ani distanța, Petre crede in continuare ca Viorel a pațit ceva și ca, de fapt, ar fi fost ucis. Barbatul era șofer pe TIR, iar in timpul ultimei curse din Italia pana in Franța ar fi fost urmarit de o mașina.

Moarte misterioasa a unui muncitor roman din Italia! Unde l-au dus colegii pe barbatul decedat

19:00, 23.04.2024 - Moarte misterioasa a unui muncitor roman din Italia! Constantin, un barbat in varsta de 42 de ani, a fost gasit decedat de catre colegii lui de munca. Iata unde l-au dus aceștia pe barbatul care s-a stins din viața!

Acces Direct. Socrul preotului din Roata de Jos face lumina in cazul duhovnicului. Il acuza ca ar fi fost violent cu fiica lui: „Merg cu probele in instanța”

20:00, 18.04.2024 - Un preot dintr-un sat din Giurgiu nu mai are voie sa slujeasca, asta dupa ce soția lui a intentat procesul de divorț. Era duhovnic in Roata de Jos de 16 ani, iar comunitatea nu accepta un alt preot. In tot acest timp, socrul lui spune ca a fost violent cu fiica lui și ar fi inșelat-o.

FOTO - O noua moarte misterioasa in Rusia: CEO-ul Yamaha a fost gasit decedat in fostul hotel Ukraina

16:10, 04.04.2024 - CEO-ul companiei muzicale Yamaha a fost gasit mort la Moscova.Aoki Jun, in varsta de 55 de ani, a incetat sa mai contacteze compania acum cateva zile.El a fost gasit mort in hotelul Radisson Royal - fostul hotel Ukraina, relateaza Nexta.

Acces Direct. Moarte invaluita in mister. Doi parinți vor sa afle cum a sfarșit fiul lor. De ce cred ca a decedat in condiții suspecte / VIDEO

19:11, 29.02.2024 - Lucian a murit in urma cu o luna. Parinții lui, Mariana și Gica, susțin ca s-ar fi intamplat ceva, de fapt, in ziua in care tanarul a fost gasit decedat. Li s-a spus ca a cazut din picioare, dar familia spune ca nu avea probleme de sanatate.

Trei femei, injunghiate mortal intr-un bordel din Viena. Separat, o mama și fiica ei au fost gasite moarte intr-un apartament

16:50, 24.02.2024 - Autoritațile austriece investigheaza uciderea a patru femei și a unei fete de 13 ani la Viena, in decurs de o zi. Trei dintre femei au fost gasite injunghiate mortal intr-un bordel, iar principalul suspect in acest caz este un tanar in varsta de 27 de ani, care a fost arestat in apropiere de bordel,…

Oana Roman, declarații exclusive pentru Spynews.ro dupa ce mama ei a murit! Vedeta e distrusa de durere: ”A decedat in somn”

08:00, 23.02.2024 - Oana Roman face declarații exclusive pentru Spynews.ro, dupa ce mama ei a murit. Din pacate, Mioara Roman s-a stins noaptea trecuta, dupa o lupta cu problemele de sanatate, la varsta de 84 de ani. Fiica ei e distrusa de durere și abia și-a gasit cuvintele sa vorbeasca.


Ce parere ai despre aceasta stire?