Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Încă o dovadă că AVORTUL este CRIMĂ: Copiii pot procesa informaţii încă din perioada intrauterină

Publicat:

Copiii pot incepe sa proceseze si sa inteleaga informatii inca din faza intrauterina, releva cercetatori de la Facultatea de medicina din cadrul Universitatii din Florida, intr-un studiu publicat recent in revista and Development.

Studii anterioare aratau ca procesul de invatare incepe imediat dupa nastere. Acum, s-a descoperit ca acest lucru se intampla mult mai devreme, in timpul celei de-a 34-a saptamani de sarcina, cand s-a dovedit ca fatul este capabil sa asimileze concepte noi, relateaza www.scienceworldreport.com.

'Vocea mamei este sursa predominanta de…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dezvoltare a parteneriatului dintre Bosch Service Solutions și Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor din Universitatea de Vest din Timișoara (UVT): eveniment de inaugurare a unui nou spațiu colaborativ dedicat studenților

09:40, 25.04.2024 - Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor (FEAA) din cadrul Universitații de Vest din Timișoara (UVT) are placerea sa va invite la evenimentul de inaugurare a unui nou spațiu colaborativ dedicat studenților, amenajat in parteneriat cu Bosch Service Solutions.   Evenimentul…

Adevarul despre indulcitori. Au efecte nebanuite asupra organismului, potrivit nutriționiștilor

12:40, 10.04.2024 - Controversa de durata provocata de utilizarea indulcitorilor in locul zaharului provine din opinii contradictorii despre potențialul indulcitorilor de a stimula apetitul. Studii anterioare au incercat sa clarifice dilema, insa nu au reușit sa aduca probe indubitabile intr-o direcție sau alta.Un studiu…

Caștigatorii concursului ”Games of Science” in direct la matinalul de la Radio Iași

09:55, 27.03.2024 - Caștigatorii concursului ”Games of Science” in direct la matinalul de la Radio Iași. Otilia Pintilii, studenta la Universitatea de Medicina si Farmacie ”Grigore T. Popa” Iasi, a caștigat etapa de la Iași a concursului Games of Science cu o prezentarea despre cercetarea echipei din care face parte care…

Cine este economistul care zdruncina tronul lui Tudorel Toader la Universitatea „Al. I. Cuza” Iași. Profesorul Liviu Maha a caștigat primul tur al alegerilor pentru funcția de rector

15:46, 13.03.2024 - Liviu Maha (47 de ani), economistul care l-a invins pe Tudorel Toader in primul tur al alegerilor pentru funcția de rector la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, este una dintre cele mai apreciate figuri din „valul tanar” al profesorilor de la instituția din capitala Moldovei, spune sursele…

Fiica lui Liviu Varciu și-a dat demisia de la job și se ocupa de afacerea ei. Carmina are așteptari mari: „Produsele vor fi și intr-un magazin din București”

13:25, 17.02.2024 - Fiica lui Liviu Varciu are 21 de ani și e studenta la Facultatea de Jurnalism de la Universitatea din București. Nu viseaza sa devina jurnalist, ea a renunțat la jobul pe care il avea și acum se dedica afacerii sale. Carmina Varciu e rodul iubirii dintre Liviu Varciu și Ami Teiceanu. Ani de zile, ea…

Cum hormonul fericirii ar putea salva creierul de demența Alzheimer

15:05, 16.02.2024 - Potrivit unui recent studiu, neuronii specifici oxitocinei, hormonul fericirii, intervin in imbunatațirea memoriei in cazul persoanelor afectate de demența Alzheimer. Cercetatorii de la Universitatea din Tokyo au fost interesați de rolul hormonului  oxitocina (OXT)  in procesul de invațare și memorare.…

SUA: Un bebeluș din zece este victima expunerii la ftalați

16:00, 08.02.2024 - In SUA, un bebeluș din zece, nascut prematur, este asociat cu expunerea femeii insarcinate la ftalați, potrivit unui recent studiu american, transmite RFI. Ftalații sunt compuși chimici extrem de raspandiți, in special in plastice. Cercetatorii subliniaza ca din cauza acestui fenomen, costurile medicale…

Un nou medicament va ajuta in combaterea cancerului mamar

00:01, 07.02.2024 - Cercetatorii au descoperit un nou medicament care poate inhiba cu succes dezvoltarea celei mai agresive forme de cancer de sin, conform unui studiu publicat luni, transmite agentia Xinhua. {{729373}} Un studiu preclinic condus de Universitatea din Adelaide, Australia, este considerat promitator in lupta…


Ce parere ai despre aceasta stire?