Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Înainte de moartea sa, procurorul pregătise un MANDAT DE ARESTARE pe numele preşedintelui argentinian

Publicat:

Un mandat initial de arestare, emis pe numele presedintelui argentinian, de Kirchner, a fost gasit in apartamentul lui Alberto Nisman, procurorul gasit mort cu o zi inainte sa depuna marturie intr-o audiere oficiala, in care de Kirchner era acuzata de musamalizarea unui atentat cu bomba.

Actul oficial a fost descoperit in cosul de gunoi menajer din casa lui Nisman, dupa ce acesta a fost gasit impuscat mortal la data de 18 ianuarie, relateaza cotidianul .
Potrivit mandatului de arestare, el solicita de asemenea si retinerea ministrului de Externe argentinian,…

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iranul s-a suparat pe UE din cauza sancțiunilor: „Noi doar ne-am aparat. Ar fi trebuit aplicate Israelului”

10:05, 23.04.2024 - Sanctiunile anuntate de Uniunea Europeana dupa atacul iranian cu rachete si drone contra Israelului sunt „regretabile”, intrucat Teheranul a actionat pentru a se apara, a sustinut marti ministrul de Externe iranian, Hossein Amirabdollahian, informeaza Reuters.

Iranul nu intentioneaza sa raspunda pentru lovitura din centrul țarii, atribuita Israelului, anunța MAE de la Teheran

18:31, 22.04.2024 - Iranul nu are planuri sa raspunda la atacul de vineri, 19 aprilie, asupra unei baze aeriene din provincia Isfahan, centrul Iranului, a declarat luni un purtator de cuvant al Ministerului iranian de Externe, citat de dpa, transmite Agerpres.„Incidentul a fost o manevra de diversiune si nu merita sa fie…

Iranul amenința Israelul in cadrul Consiliului de Securitate ONU: Va face Israelul sa regrete orice atac

22:55, 18.04.2024 - Ministrul iranian de Externe a promis joi in fata Consiliului de Securitate al ONU ca Teheranul va face Israelul sa "regrete" orice atac impotriva tarii sale, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Ofical de la Casa Alba: Washingtonul nu doreste o escaladare cu Iranul, insa va continua sa apere Israelul

19:45, 15.04.2024 - "Nu cautam escaladarea, insa vom continua sa aparam Israelul si sa protejam efectivele noastre in regiune", a declarat Blinken la inceputul unei intrevederi la Washington cu prim-ministrul adjunct irakian Muhammad Ali Tamim, conform AFP."Cred ca acest weekend a demonstrat ca Israelul nu trebuie sa se…

Marcel Ciolacu, trezit in mijlocul nopții dupa ce Iranul a atact Israelul. A fost informat in permanența despre conflict

16:56, 14.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a fost trezit din somn noaptea trecuta dupa ce Iranul a lansat atacul cu drone asupra Israelului. Șeful Executivului a fost in permanența informat despre situația din Orientul Mijlociu de catre ministrul de Externe roman.

Iranul ataca Israelul. Arsenalul de rachete și drone de care dispune Teheranul

12:35, 14.04.2024 - Iranul a dezvoltat o serie de rachete balistice și drone intr-un program care a ingrijorat mult timp Occidentul. Rachetele reprezinta o parte importanta a arsenalului de care dispune Teheranul și pe care le-a folosit pentru a lovit sambata noaptea Israelul.

Iranul a avertizat Moscova cu cateva zile inainte de masacrul de la sala de concerte despre „un posibil mare atac terorist in interiorul Rusiei”

13:46, 01.04.2024 - Iranul a anunțat Rusia despre posibilitatea unei „operațiuni teroriste” majore pe teritoriul ei inainte de atacul terorist de la sala de concerte Crocus de la periferia Moscovei, revendicat de ISIS-K, au declarat trei surse care cunosc acest subiect pentru Reuters.In atacul de pe 22 martie, cel mai…

Orban pune Ungaria pe „axa raului”. Dupa Rusia și China, Budapesta coopereaza și cu Iranul

11:45, 23.02.2024 - Ministrul maghiar de externe Peter Szijjarto a vizitat Teheranul, joi, intalnindu-se cu omologul sau iranian, Hossein Amir-Abdollahian, și semnand acorduri comerciale in domeniile agricultura și industria alimentara.


Ce parere ai despre aceasta stire?