Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

În Piaţa Universităţii din Bucureşti, numărul manifestanţilor a ajuns la circa 15.000

Publicat:

Circa 15.000 de persoane protesteaza, la ora transmiterii acestei stiri, din Capitala. Demonstrantii poarta pancarte pe care scrie "Referendum", "Vrem democratie cu hotii la puscarie", "Dragnea se crede barosan/Se vrea sultan ca Erdogan",  "Dragnea distruge democratia", "Acasa e cald si bine/Dar eu strig si pentru tine", "Abuzul in serviciu nu e in programul de guvernare". Manifestant (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Percheziții ale Parchetului European in Capitala, pentru fraude cu echipamente medicale in timpul pandemiei

13:50, 15.05.2024 - Parchetul European anunta ca a efectuat, astazi, cinci perchezitii in Bucuresti, in cadrul unei anchete privind o frauda de 8 milioane de euro care implica fonduri UE pentru achizitionarea de echipamente medicale in timpul pandemiei de COVID-19.Potrivit unui comunicat al EPPO, in perioada 2020 – 2022,…

FOTO | Imagini teribile in București! O macara s-a prabușit peste o mașina

20:20, 01.05.2024 - O macara s-a prabușit peste o mașina parcata langa o benzinarie, in Capitala. Din primele informații, nu era nicio persoana in autoturism.Totul s-a intamplat pe Șoseaua Giurgiului din Capitala.

Ultima ora – Concluzia Colegiului Medicilor dupa decesul celor 17 pacienți de la Spitalul Pantelimon (VIDEO)

11:55, 01.05.2024 - Nu a existat niciun fel de suspiciune ca a existat vreo abatere de la protocoalele medicale, transmite Colegiul Medicilor din Bucuresti, in concluziile anchetei facute la Spitalul Pantelimon din Capitala.

CSM București invinsa acasa de Metz Handball in Liga Campionilor! Returul decisiv in mai

18:45, 28.04.2024 - Campioana CSM Bucuresti a fost invinsa duminica, pe teren propriu, de formatia Metz Handball, scor 27-24 (15-14), in mansa tur din sferturile de finala ale Ligii Campionilor. Returul va avea loc in 4 mai, pentru un loc la Turneul Final Four.

Claudia Patrașcanu a scos bani grei din buzunar pentru un apartament in București! Dupa ce și-a construit casa in Constanța, artista a dat din nou lovitura: ”Sa nu mai stam prin hoteluri”

22:45, 08.04.2024 - Dupa ce anul trecut s-a mutat in casa visurilor sale, in Constanța, acum Claudia Patrașcanu a mai luat o decizie importanta. Și-a cumparat un apartament cu trei camere in București și acum se afla in plin proces de amenajare. Cantareața ne spune de ce a facut aceasta investiție și daca se va muta definitiv…

Gabriela Firea: „Vom lupta pana la capat pentru ca in 9 Iunie sa schimbam actualul model administrativ din toata Capitala”

18:40, 03.04.2024 - „Echipe trainice se construiesc alaturi de oameni care au valori și credințe asemanatoare. O felicit pe colega mea, deputata Rodica Nassar pentru realegerea in funcția de președinte al organizației PSD Sector 2. Am participat la conferința de alegeri a echipei de conducere a organizației social-democrate…

Incident la metrou, in Capitala! Metrorex: „A fost raportata o urgența medicala”

12:35, 29.03.2024 - Un incident a avut loc, vineri, la metrou, in București, circulatia trenurilor fiind afectata temporar intre Raul Doamnei si Romancierilor, pe firul 1. S-a cerut intervenția SMURD-ului. UPDATE: Conform unei actualizari transmise de la nivelul Metrorex, circulația a fost reluata in condiții normale,…


Ce parere ai despre aceasta stire?