Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

În pas cu inovațiile! Un fermier din Nisporeni a instalat primele panouri fotovoltaice în raion

Publicat:

Un femier din satul Marinici, raionul Nisporeni, a inlocuit sursele conventionale de electricitate cu cele neconventionale, datorita unui grant oferit de din Austria.

Barbatul a castigat aproximativ 27.000 de dolari si a instalat panouri fotovoltaice in gospodarie. Instalatiile ii vor aduce agricultorului si venit, deoarece intentioneaza sa vanda o parte din energia electrica generata.

este singurul fermier din raionul Nisporeni care si-a instalat panouri fotovoltaice. Barbatul spune ca pentru montarea celor trei panouri a investit 7.000 de…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Prețul benzinei și al motorinei cotinua sa scada și maine: Topul stațiilor cu cei mai ieftini carburanți

12:40, 04.06.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 5 mai. Astfel, un litru de benzina va costa cu 14 bani mai puțin decat astazi, iar prețul motorinei scade cu 10 bani.

Prețul la carburanți scade cu cațiva banuți, maine: Vezi unde gasești cele mai mici prețuri

13:50, 23.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 24 mai. Astfel, un litru de benzina va costa cu 5 bani mai puțin decat astazi, iar prețul motorinei scade cu doi bani.

Ieftiniri generoase la carburanti pentru maine: Prețul benzinei scade cu 28 de bani. Cat va costa motorina

12:11, 14.05.2024 - Ieftinirile la carburanți continua. Asftel, conform prețurilor afișate de Agentia Nationala pentru Reglementare in Energetica (ANRE), maine, 15 mai, șoferii vor plati cu 28 bani mai puțin pentru un litru de benzina, iar pentru cel de motorina - cu 16 bani.

Cu cit propune Moldovagaz sa fie redus tariful 

13:56, 26.04.2024 - SA „Moldovagaz” a expediat Agenției Naționale pentru Reglementare in Energetica (ANRE) solicitarea privind revizuirea tarifului de furnizare a gazelor naturale pentru consumatorii finali la prețuri reglementate pentru anul 2024. Dupa cum a anunțat președintele Consiliului de Administrație al SA "Moldovagaz",…

Prețul motorinei scade sub 22 lei per litru, maine: Benzina continua sa se scumpeasca

11:55, 22.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 23 aprilie. Astfel, șoferii vor achita pentru litrul de benzina cu doi bani mai mult, iar pentru cel la motorina - cu unsprezece bani mai puțin.

Prețul benzinei crește cu inca 6 bani: Cat vor achita șoferii maine pentru un litru de motorina

12:35, 17.04.2024 - Benzina continua sa se scumpeasca. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) anunța noile prețuri la carburanți pentru ziua de maine, 18 aprilie. Astfel, pentru un litru de benzina, șoferii vor plati cu 6 bani mai mult, iar pentru unul de motorina - cu 4 banuți mai puțin.

Scumpirile la pompa nu se opresc: Prețul motorinei trece de 22 de lei per litru

12:15, 26.03.2024 - Șoferii vor scoate maine mai mulți bani din buzunare pentru carburanți. Astfel, potrivit Agenției Naționale pentru Reglementari in Energetica (ANRE), litrul de benzina va costa cu 9 bani mai mult, iar cel de motorina cu 2 banuți mai mult.

Prețul motorinei coboara sub 22 de lei per litru, in weekend: Cu cat se scumpește benzina

12:06, 22.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat prețurile la carburanți pentru weekend. Astfel, șoferii vor achita pentru litrul de benzina cu 11 banuți mai mult, iar pentru cel de motorina - cu 2 bani mai puțin.


Ce parere ai despre aceasta stire?