Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

În doar două luni de la accidentul vascular care l-a paralizat, s-a recuperat medical 100%

Publicat:

Un accident vascular cerebral (AVC), pe care l-a suferit in primavara, l-a imobilizat la pat, insa este acum 100% recuperat medical, cu eforturile specialiștilor din Pantelimon.

Ionel a suferit AVC in 17 mai. A stat internat trei saptamani in Spitalul de Urgența Floreasca. Dupa aceasta perioada de stabilizare, pacientul nu putea sa vorbeasca, nicidecum sa poata merge sau sa-și foloseasca mainile.

A fost transferat la Spitalul de Recuperare Medicala Sfantul Sava din Pantelimon, Ilfov.

”Cand am ajuns aici, pe 7 iunie, eram in stare de…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat a murit in accidentul produs pe Centura Capitalei

16:35, 25.04.2024 - Șoferul unuia din cele doua autoturisme implicate in accidentul produs joi pe Centura Capitalei a murit, anunța IPJ Ilfov. Fiul acestuia, ranit in accident, a fost dus la un spital din București.

Recuperare medicala in doar 5 zile, dupa fractura coloanei vertebrale, la Spitalul `Sfantul Sava` din Pantelimon, Ilfov

16:40, 19.04.2024 - ”Am cazut de pe scara și mi-am fracturat coloana. Am fost operat și apoi am stat șase saptamani internat, mai intai la Targu Mureș, doua saptamani, dupa aceea alte trei saptamani, la recuperare.Am venit la Spitalul ”Sfantul Sava” pe targa.

5 semne importante care iți spun ca ai suferit un atac vascular cerebral minor

13:20, 09.04.2024 - Adesea, oamenii pot experimenta ceea ce este numit in mod obișnuit un „accident vascular minor” inainte de a suferi un accident vascular cerebral ulterior. Din punct de vedere clinic, acesta este cunoscut sub numele de atac ischemic tranzitoriu sau AVC minor.

Decizia luata de Elena, dupa desparțirea de CRBL. Unde s-a mutat fosta soție a artistului

13:50, 07.04.2024 - CRBL și Elena au anunțat ca divorțeaza dupa 16 ani de casnicie, iar toata lumea a fost uimita de decizia lor. Fosta soție a artistului a luat o decizie neașteptata, dupa ce s-a desparțit de tatal fiicei sale.Dupa ce in 2008 și-au unit destinele și avut o nunta fastuoasa, considerat unul dintre cele…

Recuperare medicala in regim intensiv și la standarde de varf, la Spitalul `Sfantul Sava`, din Pantelimon, Ilfov

14:05, 05.04.2024 - Recuperarea medicala este necesara oricarui pacient care a suferit o intervenție chirurgicala, indiferent de natura acesteia, pentru a reveni cat mai curand și in condiții cat mai bune la starea de sanatate optima.

Ancheta de proporții la o creșa de langa Capitala: un copil de doar doi ani ar fi fost batut de ingrijitori

11:55, 15.03.2024 - La fața locului au mers agenții din orașul Pantelimon și reprezentanți ai Biroului de Siguranța Școlara.La Inspectoratul de Poliție din Ilfov a fost deschis un dosar de cercetare penala pentru rele tratamente aplicate minorilor. 

Polițistul lovit de mașina in timp ce dirija traficul a murit la spital. Barbatul a suferit 3 stopuri cardiace

10:30, 27.02.2024 - Polițistul local in varsta de 38 de ani din Cisnadie, județul Sibiu, ranit la jumatatea lunii februarie in timp ce dirija traficul intr-o zona cu pericol de inundatie, a murit in noaptea de luni spre marți, la spital. Accidentul s-a petrecut dupa ce un șofer de 55 de ani, cetațean strain, a pierdut…

Pacienții sunt impresionați de condițiile excelente din acest spital de recuperare medicala

17:45, 23.02.2024 - Spitalul de Recuperare Medicala ”Sfantul Sava”, din Pantelimon, Ilfov, reușește sa impresioneze pacienții și pe familiile acestora prin condițiile excelente pe care le ofera, atat in privința terapiilor, cat și in ce privește condițiie de cazare și hrana. In numai 6 ani de existența, spitalul…


Ce parere ai despre aceasta stire?