Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

În ce poziție trebuie să dormim pentru un somn sănătos și pentru a scăpa de durerile coloanei vertebrale

Publicat:

O poziție buna de dormit, impreuna cu o buna calitate a somnului pe parcursul nopții, relaxeaza coloana vertebrala și mușchii. Somnul insa este necesar, nu doar pentru relaxare, ci și pentru recuperarea mentala și fizica. De asemeneea, contribuie la refacerea sistemului imunitar.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Scapa de kilogramele in plus acumulate de Paște, rapid și sanatos cu dieta preferata a romanilor, validata de peste 35 de studii clinice!

15:45, 10.05.2024 - V-ați propus sa reveniți la o alimentație sanatoasa dupa o vacanța de Paste ingaduitoare si cu multe delicii culinare? Acum este momentul perfect, mai ales pentru ca se apropie si sezonul estival! Indiferent daca vreți sa va reluați obiectivele de dinainte de sarbatori sau v-ați stabilit pentru prima…

5 cauze frecvente ale durerilor de spate

17:35, 22.04.2024 - Durerile de spate reprezinta o problema frecventa, una ce poate afecta pe oricine, tanar sau varstnic, femeie sau barbat. Poate fi acuta sau cronica, ușoara, moderata sau intensa și poate aparea din diverse cauze.[3] Despre cateva dintre acestea din urma iți vom vorbi in acest articol.1. Hernia de discHernia…

Recuperare medicala in doar 5 zile, dupa fractura coloanei vertebrale, la Spitalul `Sfantul Sava` din Pantelimon, Ilfov

16:40, 19.04.2024 - ”Am cazut de pe scara și mi-am fracturat coloana. Am fost operat și apoi am stat șase saptamani internat, mai intai la Targu Mureș, doua saptamani, dupa aceea alte trei saptamani, la recuperare.Am venit la Spitalul ”Sfantul Sava” pe targa.

(foto) Mod sanatos de viața dupa gratii: Cursuri gratuite de fitness, organizate la pentru deținutele de la Rusca

09:50, 18.04.2024 - Pentru prima oara in istoria penitenciarului de femei din Rusca sunt organizate și desfașurate cursuri de instruire fitness. O antrenoare celebra in lumea sportului din Republica Moldova, Natalia Șveț s-a oferit sa instruiasca, gratis, timp de 6 saptamani, femeile aflate in detenție.

Cum sa faci fața mahmurelii. Remediul care te scapa de durerile de cap și de greața

15:20, 31.03.2024 - Euforia din timpul unei petreceri poate fi inlocuita a doua zi de dureri de cap, oboseala, dar și somnolența. Simptomele mahmurelii, starea care apare ca rezultat al consumului excesiv de alcool, pot fi ameliorate. Iata care sunt cele șapte remedii, conform The Telegraph.

Iulian Popescu, candidatul PNL pentru Primaria Targu Jiu. ”Trebuie sa reparam ce s-a stricat”

23:55, 22.03.2024 - Prefectul judetului Gorj, Iulian Popescu, a anunțat pe Facebook ca este candidatul PNL pentru Primaria Targu Jiu. Prefectul judetului Gorj, liberalul Iulian Popescu, și-a lansat vineri seara, la Sala Sporturilor din oras, candidatura pentru Primaria Targu Jiu ! Iulian Popescu, candidatul PNL pentru…

Cum sa ținem un post sanatos. Nutriționist clujean: „Trebuie sa avem de toate in farfurie"

18:05, 21.03.2024 - Postul Paștelui a inceput de cateva zile și pentru mulți dintre cei care il urmeaza cea mai mare provocare este sa renunțe la consumul de carne. Nutriționiștii vin cu cateva variante alternative sanatoase.

Motivele pentru care ai dureri de spate și cum poți scapa de ele fara medic. Mulți romani nu știu asta

06:25, 08.03.2024 - Motivele pentru care ai dureri de spate și cum poți scapa de ele fara medic. Mulți romani nu știu astaCu siguranța ai auzit cel puțin odata pe cineva ca se confrunta cu dureri de spate, ori, posibil sa fii printre nefericiții care se afla in aceasta situație.Durerile de spate afecteaza milioane…


Ce parere ai despre aceasta stire?