Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Imunitatea dobândită după infectarea cu noul coronavirus ar putea dura ani

Publicat:

La 8 luni de la infectarea cu noul coronavirus, imunitatea dobandita de majoritatea persoanelor, care au avut Covid-19, este in continuare prezenta in celule și ar putea dura o perioada lunga de timp, de ordinul anilor. Datele apar intr-un nou studiu prezentat ieri de NYTimes. Cercetarea, publicata online, nu a fost evaluata de colegi și nici publicata intr-o revista științifica. Dar este cel mai cuprinzator și mai indelungat studiu al memoriei imune la coronavirus pana in prezent. „Aceasta cantitate de memorie ar impiedica probabil marea majoritate a oamenilor sa se imbolnaveasca de aceasta boala…

Citeste articolul mai departe pe ziarmm.ro…  

Sursa articol: ziarmm.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un studiu sugereaza o posibila legatura intre anumiti emulsifianti si riscul de diabet

00:30, 30.04.2024 - Consumul frecvent al anumitor emulsifianti pare sa fie asociat cu un risc mai ridicat de diabet, sugereaza un studiu amplu publicat recent, a carui metodologie face insa obiectul mai multor critici, transmite AFP, potrivit Agerpres. „Consumul anumitor aditivi alimentari emulsifianti ar fi asociat cu…

In Salaj exista puțini bolnavi de tuberculoza

09:31, 24.03.2024 - Potrivit datelor oferite recent de Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din București, anul trecut rata incidentei tuberculozei a fost de 48/100.000 de locuitori, fiind inregistrate 9.572 de cazuri, dintre care 429 la copii. Datele au scos la iveala ca anul 2023 a fost al treilea an consecutiv…

Surprize pentru politicieni: Tinerii si-au schimbat opțiunile de vot

18:05, 21.03.2024 - La alegerile parlamentare din acest an, 65% dintre tineri vor avea o optiune diferita fata de acum patru ani, reiese dintr-un sondaj realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie – IRES, pro bono, in beneficiul Centrului AGORA pentru Democratie si al initiativei „Tinerii voteaza”. Studiul…

Modificarile incredibile descoperite de medici in organismul bebelușilor nascuți in timpul pandemiei de Covid

10:35, 13.03.2024 - Descoperirile surprinzatoare facute de medici arunca o lumina noua asupra modului in care pandemia poate influența sanatatea și dezvoltarea bebelușilor.Rezultatele unui studiu recent, publicat in Daily Mail , bebelușii nascuți in timpul perioadei de izolare cauzate de COVID-19 au experimentat doua schimbari…

Modificarile incredibile descoperite de medici in organismul bebelușilor nascuți in timpul pandemiei de Covid

22:41, 11.03.2024 - Descoperirile surprinzatoare facute de medici arunca o lumina noua asupra modului in care pandemia poate influența sanatatea și dezvoltarea bebelușilor.Rezultatele unui studiu recent, publicat in Daily Mail , bebelușii nascuți in timpul perioadei de izolare cauzate de COVID-19 au experimentat doua schimbari…

Cel mai amplu studiu asupra efectelor vaccinului Covid-19, rezultate ingrijoratoare: Legaturi cu afecțiuni cardiace, neurologice și ale sangelui

14:55, 22.02.2024 - Acest studiu de referința, citat de Bloomberg , a analizat datele a milioane de oameni vaccinați in intreaga lume, iar rezultatele sale ofera noi perspective cu privire la posibilele efecte secundare ale vaccinurilor anti-COVID-19 pe termen lung.Evenimentele rare - identificate la inceputul pandemiei…

SANATATE – Maramureșul, printre județele cu 0 cazuri COVID. Cați romani au avut pana acum coronavirus

20:11, 20.02.2024 - Ministerul Sanatații a anunțat ca in intervalul 12 – 18 februarie 2024 au fost inregistrate la nivel național un numar de 1.091 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19). 360 dintre cazurile noi din ultima saptamana sunt ale unor pacienti reinfectati, testati pozitiv la o perioada…

Despre comunitatea de evrei din Lapuș

22:55, 04.02.2024 - Satul Lapuș (azi județul Maramureș) a avut la recensamantul din anul 1941, 111 persoane care s-au declarat de religie israelita. 110 dintre și-au declarat limba idiș ca limba materna. Statistic reprezentau undeva la 10% din populația totala. Comunitatea a fost destul de mare, astfel și-au construit…


Ce parere ai despre aceasta stire?