Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Imunitate economică la COVID-19. O analiză a câștigătorilor și a perdanților în perioada pandemiei

Publicat:

Criza COVID-19 este, din punct de vedere economic și statistic, o criza ca oricare, un joc in care actorii economici trebuie sa se adapteze rapid: unii sunt afectați pana la faliment, alții – chiar daca asta poate suna cinic – sunt avantajați de conjuctura mondiala.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

ANALIZA ECONOMICA Euro a coborat la minimul ultimei luni

15:15, 10.05.2024 - Reducerea ieșirilor de capital speculativ de pe piețele de la marginea zonei euro, a permis monedelor de la marginea zonei euro sa recupereze pierderile suferite miercuri. The post ANALIZA ECONOMICA Euro a coborat la minimul ultimei luni first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Euro nu trece de 4,977 lei

09:05, 26.04.2024 - Leul nu a profitat miercuri, 25 aprilie, de revenirea apetitului pentru risc, care a asigurat aprecierea valutelor de la marginea zonei euro, dar ramane cea mai „stabila moneda din regiune”. The post ANALIZA ECONOMICA Euro nu trece de 4,977 lei first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Evoluția cursurilor de schimb in Romania

15:40, 05.04.2024 - Minuta din urma Consiliului de administrație al BNR din data de 4 aprilie atrage atenția asupra faptului ca „rata anuala... The post ANALIZA ECONOMICA Evoluția cursurilor de schimb in Romania first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Aurul a stabilit un nou record

17:25, 02.04.2024 - Prima ședința din aprilie a fost una calma, in condițiile in care o buna parte din piața financiara internaționala era inchisa, cu prilejul sarbatoririi Paștelui de catre catolici. The post ANALIZA ECONOMICA Aurul a stabilit un nou record first appeared on Informatia Zilei .

Prețul aurului inregistreaza noi recorduri, atat la cursul BNR, cat și pe piețele internaționale

11:35, 02.04.2024 - Prețul aurului inregistreaza o creștere impresionanta, ajungand la un maxim fara precedent. Este cea mai mare creștere a prețului metalului galben de la inceputul anului.  Fenomenul este pus pe seama conflictelor armate din diferite zone ale globului și pe relațiile incordate dintre state, ceea ce determina…

BREAKING Fapte `cu bataie lunga` in cazul șefei de la Spitalul Botoșani - Incerca influențe prin prisma funcției inca din perioada pandemiei

13:05, 21.03.2024 - Managerul spitalului județean Botoșani, Monica Adascaliței ar fi dat de gustul puterii inca din vremea pandemiei Covid-19, arata procurorii DNA Suceava in dosarul care se afla la Tribunalul Suceava. In actele dosarului se arata ca femeia, pentru care s-a cerut arestarea preventiva, dar pentru care…

ANALIZA ECONOMICA Aurul și bitcoin sunt vedetele acestor zile

21:05, 06.03.2024 - In ultimele luni, dupa circa 10 ani de stagnare, s-a observat o creștere a prețului metalului galben, investitorii fiind interesați de plasamentele in așa numitele „refugii”, care ofera protecție. The post ANALIZA ECONOMICA Aurul și bitcoin sunt vedetele acestor zile first appeared on Informatia Zilei…

ANALIZA ECONOMICA Leul este puternic in fața inflației

17:45, 15.02.2024 - Leul, principalul instrument folosit de BNR pentru impingerea prețurilor in jos, nu a fost afectat de anunțul facut de INS... The post ANALIZA ECONOMICA Leul este puternic in fața inflației first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?