Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ÎMPUŞCĂTURI în plină stradă în duminica Paștelui. Trei bărbaţi și-au scos armele și au încercat să-și facă dreptate (VIDEO)

Publicat:

Focuri de arma in plina strada in duminica Paștelui. , polițiștii au reținut trei persoane dupa ce in urma unei cerți ei și-au scos armele și au incercat sa-și faca dreptate.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Patru barbati, arestati preventiv dupa ce au agresat un barbat pe o strada din localitatea Romanu din Braila

23:35, 13.05.2024 - Patru barbati, arestati preventiv dupa ce au agresat un barbat pe o strada din localitatea Romanu din BrailaPatru barbati au gost arestati preventiv pentru 30 de zile, dupa ce au agresat un barbat pe o strada din localitatea Romanu.

Barbati depistati cu substante psihoactive, in plina zi, pe o strada din Constanta!

13:36, 11.05.2024 - Depistati cu substante susceptibile a avea efecte psihoactive, la Constanta La data de 10 mai a.c., in jurul orei 15.40, politisti din cadrul Politiei Municipiului Constanta ndash; Sectia 2 Politie au depistat, pe aleea Stadionului, doua persoane ce aveau un comportament nefiresc. Acestea au fost legitimate…

Bataie in plina strada intre mai multi tineri in Vama Veche. Politia ii cauta pe scandalagii VIDEO

16:15, 02.05.2024 - O bataie in plina strada in care au fost implicati mai multi tineri a avut loc in Vama Veche, iar imaginile au aparut pe o retea de socializare. Politia a deschis o ancheta in acest caz pentru identificarea persoanelor care au luat parte la acest scandal, relateaza News.ro.Reprezentantii Inspectoratului…

Scandal monstru in plina strada oprit cu focuri de arma in județul Dambovița

22:55, 28.04.2024 - Un scandal in care au fost implicate mai multe persoane a avut loc duminica pe o strada din localitatea Balteni, județul Dambovița. Pentru aplanarea conflictului au fost trase focuri de avertisment. Șase persoane au fost ranite.

EXCLUSIV VIDEO: Scandal intre doi barbați pe strada Ioan Slavici din Baia Mare

15:15, 24.04.2024 - Aseara a fost mobilizare de amploare a polițiștilor de la ordine publica din cadrul Poliției Municipiului Baia Mare. Trei echipaje au fost trimise la un bloc de pe strada Ioan Slavici dupa ce doi barbați s-au luat la bataie. The post EXCLUSIV VIDEO: Scandal intre doi barbați pe strada Ioan Slavici din…

(video) Conflict cu gaze lacrimogene, in plina strada: Cazul a ajuns in vizorul poliției

17:20, 09.04.2024 - Poliția confirma un conflict produs intre doi barbați care a avut loc astazi la o stație de așteptare a transportului public. Unul dintre barbați este acuzat ca ar fi stropit cealalta persoana cu spray lacrimogen. Incidentul a fost filmat de un martor ocular și plasat pe mai multe canale de socializare.

VIDEO. Focuri de arma trase cand poliția a incercat sa opreasca o mașina plina de migranți

11:30, 07.04.2024 - Urmarire a polițiștilor de la Autostrazi, in noaptea de sambata spre duminica, in Timiș. Aceștia au vrut sa opreasca un autoturism pentru o verificare de rutina, insa șoferul nu a oprit la semnalele lor, ci a incercat sa fuga.

VIDEO. Focuri de arma trase in sensul din Ghiroda. Poliția a incercat sa opreasca o mașina plina de migranți

10:11, 07.04.2024 - Urmarire a polițiștilor de la Autostrazi, in noaptea de sambata spre duminica, in Timiș. Aceștia au vrut sa opreasca un autoturism pentru o verificare de rutina, insa șoferul nu a oprit la semnalele lor, ci a incercat sa fuga.


Ce parere ai despre aceasta stire?