Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Imagini video cu momentul prabusirii portii de intrare in Timisoara, in timpul furtunii

Publicat:

Duminica dupa-amiaza, in timpul vijeliei devastatoare care s-a lasat peste Timișoara, tanarul de doar 24 de ani a pierit sub greutatea porții de intrare in oraș de pe , care s-a prabușit peste autoturismul lui.

Din filmulețul postat de utilizatorul se vede exact clipa in care structura uriașa l-a ucis pe tanarul student din Timișoara. O secunda ar fi contat extrem de mult pentru tanarul . Polițiștii au inceput o ancheta pentru a vedea cine se face vinovat de prabușirea construcției.

Modernizare de 50.000 de euro

Poarta de intrare…

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire șoc in Timișoara! Un cadavru a fost gasit in raul Bega și dus la IML

21:10, 19.04.2024 - Descoperire macabra in raul Bega din Timișoara. Cadavrul unei femei a fost gasit intr-o stare de putrefacție și a fost dus la IML. Polițiștii au deschis un dosar unde vor incepe cercetarile pentru a se stabili identitatea persoanei.

Cel mai vechi spital din Romania. Clinica intr-o cladire de 287 de ani ridicata de calugarii mizericordieni FOTO

00:16, 10.04.2024 - Ridicata in anii 1735-1737, cladirea care a gazduit primul spital de pe actualul teritoriu al Romaniei, unde funcționeaza acum Clinica de Oftalmologie a Spitalului Municipal din Timișoara, urmeaza sa fie retrocedata Bisericii Greco-Catolice.

Mehedinți: Paznicul Primariei Prunișor, batut de edilul localitații

12:15, 15.03.2024 - Paznicul Primariei Prunisor, Mehedinti, un barbat de 61 de ani, a fost batut noaptea trecuta de primarul localitatii. Edilul ar fi fost in stare de ebrietate. El l-ar fi lovit pe barbat pe motiv ca nu voteaza cu el la alegerile locale din 9 iunie. ”Am fost de paza la primarie, a venit primarul beat…

Austriacul care a ridicat o clinica de stat in Timișoara. „I-am spus ca o sa ajunga sigur in Rai“

13:35, 14.03.2024 - Medicul austriac Johannes Poigenfurst a inițiat in anul 1993 construcția spitalului „Casa Austria“ din Timișoara, unde se afla singura secție de politraumatologie din țara și unde vin mii de pacienți din toata țara. Profesorul a decedat zilele trecute la varsta de 95 de ani.

Curier pe bicicleta, lovit in plin de o mașina pe trecerea de pietoni la Timișoara

14:01, 12.03.2024 - Biciclist izbit cu brutalitate de o masina, chiar in timp ce traversa pe o trecere de pietoni, in Timisoara. Impactul a fost filmat de o camera aflata la bordul unei masini, iar pe imagini se vede momentul in care soferul intra cu viteza in barbat, desi la semafor era culoarea rosie. Barbatul, aruncat…

Razie a autoritaților in Timișoara. Amenzi usturatoare pentru localurile care aveau lucratori fara contracte de munca

18:05, 10.02.2024 - Polițiștii timișeni, alaturi de inspectori din cadrul ANPC, ITM, DSVSA și ISU Banat, au efectuat in noapte de vineri spre sambata controale la mai multe localuri din Timișoara. Cele mai aspre sancțiuni au fost aplicate pentru lipsa contractelor de munca inregistrate. „In intervalul 9 februarie 2024,…

Actrița de la Teatrul German din Timisoara, ranita dupa ce un decor s-a prabusit peste ea in timpul unui spectacol

23:40, 04.02.2024 - Accident grav duminica seara pe scena Teatrului German de Stat din Timișoara. O actrița a fost ranita in timpul unui spectacol, dupa ce o parte din decor a cazut peste ea. Politistii au deschis dosar penal.


Ce parere ai despre aceasta stire?