Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Imagini superbe din vacanța Deliei. Jurata de la X Factor, mai sexy ca niciodată!

Publicat:

Delia se rasfata alaturi de sotul sau intr-un lux la care multi nici nu viseaza! Insa nu doar peisajele superbe si resortul in care sunt cazati ne-au atras atentia, ci si look-ul artistei. Jurata de la X Factor este intr-o forma de zile mari!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Decor verde la Cheile Turzii! Imagini superbe surprinse de un fotograf (Foto)

16:45, 07.05.2024 - Levi Bagy, unul dintre cei mai cunoscuți fotografi din zona noastra, a surprins niște imagini superbe cu Cheile Turzii. Cheile Turzii au o lungime de 1300 de m și o inalțime a pereților de pana la 200m. Ocupa o suprafața de 324ha și conține peste 1.000 de specii de plante și animale salbatice. Mai multe…

Delia, in vacanța cu parinții! In ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatal ei de Paște. Imagini rare

15:41, 04.05.2024 - Delia a publicat pe contul personal de Instagram, la secțiunea Instastory, mai multe fotografii din vacanța in care a plecat cu parinții și soțul ei de Paște. Iata cum i-a surprins pe mama și tatal ei!

Arborele lui Iuda a inflorit. Imagini superbe cu copacul de care Iscarioteanul s-ar fi spanzurat dupa tradarea lui Iisus

09:25, 13.04.2024 - Imagini superbe cu „Arborele lui Iuda”pot fi admirate zilele acestea in Gradina Botanica din Galati. Este un arbore exotic, in culori fascinante, originar din sudul Europei si vestul Asiei. Potrivit legendei, acesta ar fi copacul de care s-a spanzurat Iuda dupa ce l-a vandut pe Iisus.

Imagini superbe cu o vulpița polara care a tras un pui de somn la soare

07:05, 18.03.2024 - Un pescar amator plecat intr-o expediție in nordul extrem al Canadei a surprins cu camera foto probabil cele mai neașteptate și mai frumoase instantanee din viața lui, cu un pui de vulpe polara care tocmai se trezise din somn.

De ce Cheloo și Catalin Bordea l-au ironizat pe Victor Slav la „iUmor”. Jurații nu s-au abținut: „Bai, dar ce-a imbatranit”

16:20, 13.03.2024 - Victor Slav a susținut un numar de roast pe scena de la „iUmor”, in ediția de duminica a show-ului difuzat la Antena 1. Fostul prezentator de televiziune i-a oferit flori Deliei, dar nu a scapat de ironiile fine ale juraților Catalin Bordea și Cheloo. In cel de-al patrulea episod al noului sezon „iUmor”,…

Cum arata casa in care locuiesc Dani Oțil și Gabriela Prisacariu. Imagini superbe din locuința cuplului

13:15, 20.02.2024 - Dani Oțil și Gabriela Prisacariu, unul dintre cele mai indragite cupluri din showbizul romanesc, locuiesc intr-o casa mare din Corbeanca, care dispune de tot ce iși doresc. Iata imagini din interior!

Iuliana Pepene și iubitul, imagini din vacanța. Ipostazele tandre in care s-a afișat prezentatoarea TV cu Alex Roman / FOTO

15:51, 11.02.2024 - Iuliana Pepene și iubitul ei au plecat intr-o vacanța de lux in urma cu cateva zile. Cei doi au ales Tanzania, destinația preferata de mulți romani care vor sa dea temperaturile din Romania pe vremea mai calda.

Alex Bodi și Ema Uta, imagini romantice din vacanța. Cat de fericiți sunt cei doi, dupa ultima impacare / FOTO

11:50, 11.02.2024 - Au fost desparțiți, dar nu a durat mult pana cand și-au dat seama ca le este mai bine impreuna. Alex Bodi și Ema Uta s-au impacat și nu ezita sa se afișeze in ipostaze romantice. Cei doi sunt intr-o vacanța de cateva zile.


Ce parere ai despre aceasta stire?