Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

IMAGINI ŞOCANTE! Atac sângeros în SIGHETU MARMAŢIEI în urmă cu puţin timp! FOTO

Publicat:

IMAGINI SOCANTE!Atac sangeros in SIGHETU MARMATIEI in urma cu putin timp! FOTO Din informatiile nostre in Sighetu Marmatiei in jurul orei 21,00 un tanar a fost atacat de un prieten de pahar in zona PLIMOBpe strada Unirii, zona salii de jocuri. Atacatorul a folosit un cutit , victima a fost taiata la picior si a pierdut mult sange dupa care a lesinat. La fata locului s-a deplasat o ambulanta si un echipaj al jandarmeriei. Vom reveni cu amanunte.

Citeste articolul mai departe pe jurnalmm.ro…  

Sursa articol: jurnalmm.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) Masacru in Rafah, cu cel putin 45 de morti: Imagini ingrozitoare cu dezastrul lasat in urma de atacul descris de Netanyahu drept „greseala tragica”

12:35, 28.05.2024 - Primele concluzii ale anchetei israeliene privind evenimentul de duminica soldat cu numeroase victime in orasul Rafah din sudul Fasiei Gaza sunt ca un atac aerian impotriva comandantilor Hamas a declansat un incendiu masiv in tabara de corturi, in care au murit cel putin 45 de civili palestinieni, potrivit…

Scene șocante: Autobuz plin cu pasageri, cazut in rau. Cel puțin un mort / VIDEO

16:50, 10.05.2024 - Un autobuz plin cu pasageri a cazut in raul din centrul orașului. Cel puțin o persoana și-a pierdut viața.Un autobuz cu pasageri a rupt gardul și a cazut in raul Moika din Sankt Petersburg, Rusia. Potrivit datelor preliminare, in el se aflau pasageri.In St.

Camioneta in flacari in mijlocul șoselei. Imagini șocante

12:20, 01.05.2024 - Incendiu puternic la ConstanțaIn mașina se aflau 4 muncitori care au reușit sa iasa singuri din autoturism. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de pompieri care au reușit sa stinga la timp flacarile , inainte de a se extinde in zona. Autoritațile urmeaza sa stabileasca de la ce anume a…

VIDEO. Imagini impresionante cu centrul SUA maturat de zeci de tornade. Sunt mai mulți raniți

19:00, 27.04.2024 - Zeci de tornade au lovit vineri statele Nebraska și Iowa din centrul SUA, lasand in urma cel puțin trei raniți și pagube importante, relateaza CNN și AFP, citate de Agerpres. Serviciul Național de Meteorologie a primit peste 60 de rapoarte referitoare la tornade in cel puțin cinci state, pana vineri…

VIDEO - Atenție, imagini șocante: soldați executați fara mila in razboiul din Ucraina

15:10, 07.04.2024 - Pe rețelele de socializare circula o filmare cu mai mulți soldați in timp ce sunt impușcați, dar sunt cazuți la pamant.Unele canale de telegram sau de X susțin ca ar fi vorba de soldați ucraineni uciși de catre ruși.

Atac armat la Moscova. ISIS difuzeaza imagini explicite din timpul celui mai sangeros atac revendicat de gruparea jihadista pe teritoriul european.

10:10, 24.03.2024 - O inregistrare video explicita care surprinde atacul de vineri de la o sala de concerte din Moscova, filmata de unul dintre atacatori, a fost difuzata pe conturile de retele sociale folosite de obicei de gruparea jihadista Stat Islamic.

Imagini șocante surprinse de camerele video. Angajata unui mare lant de hipermakerturi, injunghiata de un coleg

10:06, 22.03.2024 - Atac sangeros surprins de o camera de supraveghere intr-un depozit din Stefanesti al unui lant de hipermakerturi. O angajata a fost injunghiata din senin de un coleg, care a urmarit-o pret de cateva secunde inainte de a o ataca. Agresorul a fugit imediat dupa incident si a fost prins de politisti…


Ce parere ai despre aceasta stire?