Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Imagini RARE cu unele dintre cele mai SPECTACULOASE momente istorice | Galerie Foto

Publicat:

In zilele noastre, cand tehnologia ne inconjoara și putem utiliza o gama larga de dispozitive electronice pentru a surprinde ce se intampla in jurul nostru, e greu de imaginat ca au existat vremuri cand fotografiile erau o raritate.

Iar acele imagini, marturii ale unor momente deosebit de importante din istoria umanitații, ne uimesc și acum, dupa decenii întregi de la momentul când au fost realizate.

Construcția Turnului Eiffel din Paris, a din , a barajului Hoover ori prima fotografie din spațiu sunt doar câteva dintre imaginile…

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, dansul mirilor! Imagini spectaculoase / VIDEO

23:00, 02.06.2024 - Momente emoționante! Vlad Gherman și Oana Moșneagu au postat imagini cu dansul mirilor! Imagini spectaculoase de la nunta indragiților actori. Cei doi au stralucit pe ringul de dans, traind clipe speciale impreuna.

FOTO Momente de panica la un zbor al companiei Tarom: Aeronava a aterizat de urgența

23:35, 24.05.2024 - Probleme la zborul TAROM RO384, cursa Paris CDG - București OTP. Se pare ca este vorba despre un bird strike (impact cu pasari).Aeronava Tarom care trebuia sa efectueze un zbor spre București plecand de la Paris a lovit, in decolare, un stol de pasari.

Frumusețea in detalii: un fotograf a surprins imagini spectaculoase ale primaverii in Moldova

19:10, 13.05.2024 - Alex Dimitrov a realizat o serie de fotografii care reflecta frumusețea naturii moldovenești. Lucrarile demonstreaza trezirea naturii, diversitatea gradinilor inflorite și a micilor lor locuitori. In fiecare fotografie, viața este in plina desfașurare.

(video) Jocurile Olimpice 2024. Flacara olimpica a ajuns in Franta: Momente spectaculoase la Marsilia

15:35, 09.05.2024 - Dupa o parada maritima grandioasa, flacara olimpica si-a facut miercuri seara intrarea maiestuoasa in portul vechi din Marsilia la bordul navei cu trei catarge Belem, iar primul vas olimpic al JO de la Paris 2024 a fost aprins de rapperul francez Jul, relateaza AFP, citat de news.ro .

JO-2024: Flacara olimpica a ajuns in Franta. Momente spectaculoase la Marsilia

23:05, 08.05.2024 - Dupa o parada maritima grandioasa, flacara olimpica si-a facut miercuri seara intrarea maiestuoasa in portul vechi din Marsilia la bordul navei cu trei catarge Belem, iar primul vas olimpic al JO de la Paris 2024 a fost aprins de rapperul francez Jul, relateaza AFP.

Incident aviatic grav: aterizare forțata a unui Boeing 763 pe aeroportul din Istanbul. Imagini spectaculoase - VIDEO

12:40, 08.05.2024 - Un avion-cargo Boeing 763 a aterizat de urgenta miercuri pe aeroportul din Istanbul, din cauza unei probleme la trenul de aterizare, au relatat media turce, potrivit DPA.Echipajul aeronavei a fost evacuat in siguranta, potrivit postului de televiziune turc TRT. Cele mai murdare locuri din avion. Foarte…

VIDEO Imagini spectaculoase de pe suprafața Soarelui. Paradoxul care contrariaza astrofizicienii

15:45, 04.05.2024 - Peisajul ca dintr-o alta lume al Soarelui, inclusiv muschi coronali, ploaie solara si spirale de gaz inalte de 10.000 de kilometri, este dezvaluit in imagini filmate de nava spatiala Solar Orbiter, informeaza News.ro. Observatiile, transmise de sonda Agentiei Spatiale Europene, dezvaluie structuri pana,…

Cum s-a vazut eclipsa din spațiu. Imagini spectaculoase de pe Stația Spațiala Internaționala

00:30, 09.04.2024 - Milioane de americani care au avut norocul sa se afle pe „poteca” de totalitate a eclipsei de Soare au experimentat ieri cateva minute de noapte in miezul zilei, cand Soarele a fost complet acoperit de Luna. Insa un numar infim de oameni - membrii echipajului de pe Stația Spațiala Internaționala - au…


Ce parere ai despre aceasta stire?