Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Imagini incredibile: Vezi ce creatură uluitoare a fost găsită în frunziș - Video

Publicat:

Când ești atât de frumos, nici nu are sens sa te transformi într-un fluture. Aceasta omida arata ca o adevarata regina. Și se va transforma într-un fluture frumos.

Citeste articolul mai departe pe sputnik.md…  

Sursa articol: sputnik.md


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Imagini subacvatice: Epava unui avion disparut acum 50 de ani a fost gasita intr-un lac din SUA

11:41, 13.06.2024 - Experții cred ca au gasit epava unui avion care s-a prabușit in 1971 in Lacul Champlain din statul american Vermont. Avionul privat, care transporta cinci persoane, a disparut in drum spre Rhode Island.

Imagini uluitoare in plina campanie electorala. Un membru al PSD Turda arunca cu bani catre cetațeni

17:15, 30.05.2024 - Din imaginile video se observa cum barbatul, imbracat in vesta roșie, incepe sa imparta bancnote mai multor oameni sranși in jurul sau, iar la un moment dat chiar arunca cu banii in aer spre bucuria mulțimii.

Imagini incredibile in Iași. Risca o pedeapsa uriașa dupa ce și-a lovit cainele cu poșeta VIDEO

18:21, 21.05.2024 - In urma cu o saptamana, un videoclip postat de un ieșean pe rețelele de socializare a starnit un val de reacții dure in mediul online. In imagini aparea o femeie care lovea un caine cu o poșeta, in timp ce urca in autobuz.

Imagini incredibile cu Oana Lis. Cum arata sotia fostului edil al Capitalei in urma cu ceva ani, e total schimbata. Foto

23:30, 12.05.2024 - Imagini senzaționale cu Oana Lis! Cum arata sotia fostului edil al Capitalei in urma cu mai bine de 10 ani? Atunci era total schimbata. Imagini uitate cu Oana Lis Pe Oana Lis, soția fostului edil al Capitalei, o știe toata lumea, dar puțini iși mai aduc aminte cum arata soția lui Viorel pe vremea cand…

Imagini uluitoare. Hoții au smuls un bancomat cu ajutorul unui utilaj, sub privirile trecatorilor VIDEO

12:20, 25.04.2024 - In Sawbridgeworth, un mic oraș in comitatul Hertfordshire din Anglia, trei barbati mascati au daramat zidul unei societati de constructii cu un elevator telescopic si au smuls din perete un bancomat, dupa care s-au facut nevazuti.

Descoperire uluitoare pe fundul marii. A fost identificata o creatura cu 170 de ochi

16:00, 18.04.2024 - Cum arata creatura cu 170 de ochiProsthiostomum huidongense, cunoscut și ca viermele plat marin Huidong, este o creatura de dimensiuni mici, cu o lungime de aproximativ jumatate de centimetru. Are un corp oval, capete rotunjite și o culoare rozalie, care il face distinct in peisajul submarin. Aspectul…

Imagini uluitoare cu oameni „zombie”, in stare de semiconștiența, drogați cu periculosul „tranq dope” VIDEO

21:25, 11.04.2024 - Un drog extrem de periculos, numit xilazina, cunoscut și sub numele de tranq dope și „drogul zombi” a patruns si pe piața din Europa, dupa ce in SUA Casa Alba a luat masura fara precedent de a declara xilazina drept o „amenințare emergenta la adresa drogurilor”.

Imagini incredibile din timpul cutremurului din Taiwan. Au cazut bucați din munte peste șoferi, care au ramas blocați

11:40, 10.04.2024 - Au fost facute publice noi imagini filmate in timpul cutremurului de 7,4 din Taiwan, de saptamana trecuta. Au fost surprinse de camerele de bord ale mai multor mașini, in ziua in care peste 100 de oameni au ramas blocați in tuneluri sau pe șosele.


Ce parere ai despre aceasta stire?