Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Imagini în DIRECT: Prima zi de Alba Fest, 2017! The Motans, Delia, Ami, Dorian Popa și DeepCentral, pe scena din Piața Cetății

Publicat:

Prima zi de 2017 reunește unii dintre cei mai in voga artiști ai momentului, pe scena din Piața Cetații. In fața publicului performeaza , Delia, Ami, și DeepCentral. Imagini live

Citeste articolul mai departe pe proalba.ro…  

Sursa articol: proalba.ro


Stiri pe aceeasi tema

S-a dat startul la spectacole electorale! Primaria din Gorj care a dat 13.000 de euro pentru a-l aduce pe scena pe Dorian Popa

08:40, 03.05.2024 - Primarul PSD din comuna gorjeana Branești nu se uita la bani atunci cand vine vorba de promovare electorala. Gheorghe Stochițoiu a adus pe scena comunei artiști cu nume grele, cum ar fi Ionuț Dolanescu, Cristian Rizescu, dar și controversatul Dorian Popa. Pentru celebrul cantareț-vlogger, edilul a cheltuit…

Jessica Karlen, din Suedia, direct pe scena iUmor, cu un super moment de stand-up comedy, duminica, de la ora 20:00, la Antena 1. Delia: ,,Ești minunata, delicioasa, momentul tau a fost magic!”

15:40, 26.04.2024 - Ultima ediție de auditii iUmor o aduce pe scena umorului, direct din Suedia, pe Jessica Karlen, o organizatoare de festivaluri de comedie, care va prezenta un super numar de stand-up comedy, duminica seara, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Emil Rengle vine pe scena iUmor cu un moment savuros de stand-up, duminica, de la ora 20.00 Delia: ,,Ai fost foarte mișto”

14:50, 29.03.2024 - Duminica, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Ce afacere de succes a dezvoltat Marisa Paloma dupa ce a caștigat ”Bravo, ai stil!”    

11:55, 22.03.2024 - ”Cea mai stilata femeie din Romania”, conform titlului caștigat la singurul show de moda ”Bravo, ai stil” (Kanal D), jurații au prevestit ca Marisa Paloma va avea succes in ceea ce va face.  Și au avut dreptate, insa acesta a reușit deocamdata in alt domeniu decat cel vestimentar. Spanioloaica cu origini…

Paul Szabo revine pe scena iUmor cu cele mai tari glume despre IT-iști, duminica, 17 martie, de la ora 20.00. Delia: „Ești o comoara naționala, un invingator!”

17:20, 15.03.2024 - Duminica, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Lui Marius Bodochi ii place sa rezolve totul direct și nu se uita la bani! Imagini rare / PAPARAZZI

23:01, 01.03.2024 - Dovada clara ca lui Marius Bodochi ii place sa rezolve totul direct și nu se uita la bani! Imagini rare cu actorul. Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul unu de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” lui și l-au surprins in ipostaze de senzație.

Imagini dureroase de la priveghiul lui Mile Povan! Artistul a fost comemorat de familie și colegii de scena / VIDEO

12:45, 01.03.2024 - A fost o zi grea pentru familia și prietenii lui Mile Povan, care au fost prezenți la priveghiul artistului. A avut loc un moment emoționant, in care colegii de scena au cantat pentru el, iar imaginile sunt de-a dreptul dureroase. Moartea lui Mile Povan a lasat multa durere in sufletele tururor.

Cum arata fosta ”bebelușa” Cristina Ștefan in copilarie. Imagini induioșatoare cu soția actorului Denis Ștefan de cand era mica

18:05, 13.02.2024 - Fosta ”bebelușa” Cristina a publicat cateva fotografii rare cu ea cand era mica. Iata cum arata soția lui Denis Ștefan in copilarie, dar și cat de bine seamana Delia, fiica lor cea mare, cu mama ei!


Ce parere ai despre aceasta stire?