Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

IMAGINI IMPRESIONANTE: Cum îşi petrec femei condamnate la moarte ultimele ore din viaţă

Publicat:

Fotografiile arata pentru prima data cum traiesc femeile din inchisorile chineze, cu cateva ore sau chiar minute inainte de a fi executate, scrie dailymail.co.uk.

Imaginile, care au fost realizate in 2003 de catre un fotograf civil anonim, au fost considerate de autoritatile de la acea vreme prea emotionante pentru a fi publicate. Fotograful a avut acces in inchisoarea de femei din orasul Wuhan, din , in celulele a patru femei condamnate la moarte pentru trafic de droguri.

Desi erau constiente ca a doua zi dimineata vor muri, femeile au…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Jumatate dintre femeile care lucreaza se confrunta cu un nivel de stres mai mare decat in urma cu un an

12:35, 21.05.2024 - Jumatate dintre femeile care lucreaza se confrunta cu un nivel de stres mai mare decat in urma cu un an, iar o pondere similara, de 49%, in crestere fata de 2023, declara ca angajatorii nu le sustin in eforturile de a-si echilibra raportul dintre responsabilitatile profesionale si angajamentele din…

Xtra Night Show. In ce relații a ramas Catalin Botezatu cu femeile din viața lui. Dezvaluirile facute de designer: „Am suferit”

01:26, 15.05.2024 - Catalin Botezatu este un adevarat Don Juan in showbizul romanesc și a avut la brațul sau numeroase femei frumoase. Designerul a marturisit ca a suferit in urma relațiilor, dar a preferat sa fie cat mai discret in astfel de momente. In ce relații a ramas cu fostele partenere dupa ce și-au spus „adio”.

Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz: „Se lupta intre viața și moarte”

09:05, 17.04.2024 - Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz Continue reading Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz: „Se lupta intre viața și moarte” at Tabu.

Banc: "Tu crezi ca exista alta viața, dupa moarte?" Raspunsul te va amuza teribil

20:25, 16.04.2024 - Daca vrei sa iți termini ziua cu zambetul pe buze, noi iți propunem sa citești bancurile din randurile de mai jos. Dupa o zi grea la serviciu te vor ajuta, cu siguranța, sa ai o stare de spirit mai buna. Afla raspunsul la intrebarea: "Tu crezi ca exista alta viața, dupa moarte?"

Un tanar și-a pierdut viața la o Convenție pentru tatuaje la Timișoara. Cauza probabila

08:00, 13.04.2024 - Drama vineri la Mall. Moarte fulgeratoare la o Convenție Internaționala pentru Tatuaj, gazduita de un mall din Timișoara. Un tanar in varsta de 23 de ani a sfarșit intr-un salon, in timp ce i se facea un tatuaj pe picior. Potrivit unor surse, baiatului i s-a facut brusc rau și a leșinat. Aceleași surse…

Polițistul din Botoșani, lovit de o mașina in timp ce dirija circulația, se afla in coma. Barbatul se zbate intre viața și moarte

11:20, 30.03.2024 - Polițistul din Botoșani, lovit de o mașina in timp ce dirija circulația, se afla in stare grava la spital. Barbatul se zbate intre viața și moarte, dupa ce a ajuns la unitatea medicala in coma.

Femei cu Povești. Povești cu Femei: inspirație și putere pentru femeile din Timișoara

19:21, 27.03.2024 - In luna dedicata Femeii, Timișoara se pregatește sa gazduiasca un eveniment care iși propune sa aduca in prim-plan poveștile de viața ale unor femei remarcabile. „Femei cu Povești. Povești cu Femei" este o ocazie unica de a celebra reușitele și inspirațiile din viața de zi cu zi a femeilor.

Cum arata mamele prezentatorilor de la Star Matinal, de la Antena Stars! Cat de norocoși sunt și ce femei frumoase au in viața lor / FOTO

10:15, 08.03.2024 - De 8 martie, in ziua in care toate femeile din lume sunt sarbatorite, redacția Spynews.ro le-a pregatit o surpriza uriașa mamelor prezentatorilor de la Star Matinal! Iata cum arata și ce frumoase sunt femeile care le-au dat viața prezentatorilor care aduc cele mai noi știri, in fiecare dimineața, la…


Ce parere ai despre aceasta stire?