Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Imaginea cu care i-a cucerit pe fani. Cum a apărut astăzi Mirela Boureanu Vaida la ”Mireasă pentru fiul meu”

Publicat:

Finala din aceasta saptamâna vine cu multe suprize pentru concurenți, dar și pentru cei apropiați lor. Și telespectatorii au avut astazi de o surpriza foarte placuta.

Dupa ce și-a schimbat culoarea parului, a venit astazi la emisiune cu un nou look. Cu parul facut bucle și prins la spate, prezentatoarea i-a cucerit pe fani.

De asemenea, și rochia diafana de tip prințesa i-a încântat pe telespectatori.

"Mireasa pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a saptamânii…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mircea Geoana, despre o posibila candidatura la prezidențiale: „Sunt tot mai aproape de o decizie”

10:20, 24.04.2024 - Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana, a declarat marți seara, 23 aprilie, la Antena 3, ca nu va face un anunț privind eventualitatea candidaturii la președinție mai devreme de Summitul NATO de la Washington, care va avea loc in iulie, dar ca, „vazand ce se intampla”, este „tot mai aproape…

Mai saraci cu o legenda. Nea Tica nu mai e printre noi

12:56, 03.04.2024 - Fostul antrenor de volei masculin Tanase Tanase, cu peste 2.400 de partide oficiale ca principal, dintre care 239 in competitii europene, a decedat la varsta de 98 de ani, a anuntat, miercuri, CSA Steaua. „A murit legendarul Tanase Tanase! La 98 de ani, ne-a parasit cel mai mare antrenor pe care l-a…

Paul Szabo s-a calificat in finala sezonului 16 iUmor

18:05, 18.03.2024 - Cel de-al cincilea episod iUmor-Alege Comedia sezonul 16, difuzat duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, a continuat cu cele mai inedite momente artistice și a adus in fata celor patru jurati, Cosmin Natanticu, Catalin Bordea, Delia si Cheloo, concurenti din toate colturile lumii.

Liverpool a cucerit Cupa Ligii engleze dupa finala cu Chelsea

21:05, 25.02.2024 - Liverpool a cucerit Cupa Ligii engleze la fotbal, duminica, dupa ce a invins-o in finala pe Chelsea cu scorul de 1-0 (0-0, 0-0), la capatul prelungirilor, pe Stadionul Wembley din Londra, noteaza Agerpres. Golul care a facut diferenta a fost marcat de capitanul ''cormoranilor'', fundasul olandez…

Maria de la Mireasa, sezonul 7, urmeaza sa devina mama? Detaliul care i-a pus pe fani pe ganduri / FOTO

21:21, 17.02.2024 - Maria de la Mireasa, sezonul 7, și-au pus fanii pe ganduri cu ultima fotografie facuta publica pe rețelele sociale. Ei bine, fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 a publicat, de curand, pe pagina sa de Instagram o imagine care a ridicat multe semne de intrebare. Iata ce a postat tanara!

Mireasa, sezon 7. Ce se intampla cu casnicia lui Dima și a Sabrinei. Ce a aparut pe conturile lor de socializare

17:25, 14.02.2024 - Dima și Sabrina, concurenții sezonului 7 Mireasa, sunt mai romantici ca oricand. Cei doi soți și-au incantat susținatorii cu imaginile publicate pe rețelele sociale de Ziua Indragostiților.

Cum se simte Madi de la Mireasa, sezonul 8, la doua saptamani dupa ce a ajuns la spital. Mesajul transmis de soția lui Sergiu: "De starea mea de sanatate va spun ca..." / FOTO

10:05, 09.02.2024 - Madi de la Mireasa, sezonul 8, nu trece prin cea mai buna perioada din viața ei. Fosta concurenta a emsiunii de la Antena 1 se confrunta cu probleme grave de sanatate și de mai bine de doua saptamani se afla internata la spital. Iata Care este starea de sanatate a lui Madi!


Ce parere ai despre aceasta stire?