Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Imagine deocheată! Gisele Bundchen, dezbrăcată de inhibiții! Supermodelul brazilian a pozat topless la 35 de ani

Publicat:

A defilat pentru branduri celebre și a reușit sa adune sume uluitoare, ce i-au adus titlul de cel mai bine platit fotomodel din lume, dar nu se oprește aici. În continuare își dorește sa fie în centrul atenției, iar pentru asta face orice, chiar și sa renunțe la haine.

Recent, ea a fost protagonista unui pictorial incendiar, în cadrul caruia a renunțat la piesele vestimentare și a pozat topless pe coperta revistei &"Vogue&", ediția din Paris.

Chiar daca s-a retras de pe podium în urma cu doar câteva luni, Gisele face…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Betty Salam, imagine induioșatoare alaturi de fiul sau. Cum s-a lasat pozat micuțul in brațele mamei sale

16:25, 05.06.2024 - Betty Salam, concurenta de la Asia Express sezonul 7, a induioșat inimile fanilor cu o imagine adorabila in care apare alaturi de fiul sau. Micuțul s-a lasat pozat intr-o ipostaza adorabila in brațele mamei sale.

Razbunarea lui Neymar: Dupa ce i s-a facut o farsa, fotbalistul brazilian a pus mana pe cuțit

07:30, 31.05.2024 - Neymar face ce face și ajunge in atenția tuturor. Recent, starul brazilian a devenit viral pe rețelele de socializare. Suparat pe coechipierul sau Renan Lodi pentru ca i-a facut o farsa, Neymar s-a razbunat, conform protv.ro .

Romania-Brazil trade fluctuates around 700-750 million dollars in recent years (ambassador)

22:00, 29.05.2024 - Bilateral trade between Romania and Brazil has fluctuated around 700-750 million dollars in recent years, with Brazil being Romania's main trade partner in South America, the Brazilian ambassador to Romania, Ricardo Guerra de Araujo said on Wednesday.

Nicoleta Luciu, senzuala pe Instagram. Reacția fanilor nu a intarziat sa apara: “Cea mai frumoasa”

09:05, 23.05.2024 - Nicoleta Luciu s-a retras de ani buni din lumina reflectoarelor, dar continua sa țina legatura cu fanii pe rețelele de socializare. Recent, fosta asistenta tv a publicat o imagine cu ea pe Instagram, iar internauții au fost in extaz. Cum s-a fotografiat Nicoleta Luciu? Nicoleta Luciu, o noua imagine…

Tanara din imagine e romanca și a ajuns o mare vedeta in filme. Nu ai cum sa o uiți, a pozat provocator

12:06, 17.05.2024 - Recunoașteți personajul din imaginea de mai sus? A fost și cand inca este una dintre cele mai iubite apreciate actrițe din industria romaneasca. In momentul de fața are 73 de ani, impliniți pe 22 martie. Cine este tanara din imagine? S-a nascut pe data de 22 martie 1951 in Tulcea, iar la varsta de doar…

Imagine emoționanta cu Gigi Becali chiar de ziua numelui sau. Cum a fost surprins latifundiarul din Pipera

20:36, 24.04.2024 - Gigi Becali a stat patru ore la biserica de ziua sa de numeIntr-un cadru care i-a devenit familiar, Becali a fost vazut activ participand la slujba, cunoscand versurile cantecelor și implicandu-se in tot ce presupune ritmul serviciului religios. Acesta nu este un peisaj neobișnuit pentru cei care il…


Ce parere ai despre aceasta stire?