Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Igor Dodon s-a întâlnit cu ambasadorul Rusiei în Republica Moldova, Oleg Vasneţov. Despre ce au discutat

Publicat:

Trimisul special al AGERPRES, , transmite: Presedintele in exercitiu al , , a avut, marti, o intrevedere cu ambasadorul in , .

Dodon, care a pierdut, la alegerile prezidentiale de duminica, sansa de a obtine un al doilea mandat, a declarat, pe contul sau de Facebook, ca a constatat, in urma discutiilor cu diplomatul rus, "un nou nivel al dialogului strategic dintre cele doua state si existenta unui fundament solid pentru consolidarea in continuare a interactiunii bilaterale".

"Am avut o intrevedere

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vladimir Lipaev, numit ambasadorul Federației Ruse in Romania, dupa plecarea lui Valeri Kuzmin

17:20, 16.04.2024 - Președintele rus Vladimir Putin l-a numit pe Vladimir Lipaev ambasador al Federației Ruse in Romania, dupa incheierea misiunii și plecarea lui Valeri Kuzmin. Lipaev a condus anterior misiunea diplomatica a Rusiei in Estonia.

Șeful diplomației Republicii Moldova a avut o intrevedere cu președintele APCE

17:10, 15.04.2024 - Ministrul afacerilor externe Mihai Popșoi a avut o intrevedere cu președintele Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei, Theodoros Rousopoulos. In cadrul discuției, oficialii au vorbit despre evoluțiile politice interne din Republica Moldova, dinamica situației regionale, precum și eforturile de…

(video) „Cu alta ocazie”: Șeful SIS a ignorat intrebarile presei, dupa ce a avertizat despre „provocarile Rusiei”

15:50, 05.03.2024 - Șeful Serviciului de Informații și Securitate al Republicii Moldova, Alexandru Musteața, a ignorat sa raspunda la intrebarile presei, dupa ce a susținut o conferința de presa pe „implicarea Federației Ruse in procesele electorale din Republica Moldova”. „Cu o alta ocazie”, a declarat șeful SIS și s-a…

(video) Șeful SIS, cu declarații despre „implicarea Rusiei in procesele electorale din Moldova”

10:25, 05.03.2024 - Directorul Serviciului de Informații și Securitate al Republicii Moldova, Alexandru Musteața, a susținut o conferința de presa privind evaluarea implicarii Federației Ruse in procesele electorale din Republica Moldova, in 2024-2025.

(live/update) Șeful SIS, cu declarații despre „implicarea Rusiei in procesele electorale din Moldova”

10:16, 05.03.2024 - Directorul Serviciului de Informații și Securitate al Republicii Moldova, Alexandru Musteața, susține o conferința de presa privind evaluarea implicarii Federației Ruse in procesele electorale din Republica Moldova, in 2024-2025.

(live) Șeful SIS, cu declarații despre „implicarea Rusiei in procesele electorale din Moldova”

10:06, 05.03.2024 - Directorul Serviciului de Informații și Securitate al Republicii Moldova, Alexandru Musteața, susține o conferința de presa privind evaluarea implicarii Federației Ruse in procesele electorale din Republica Moldova, in 2024-2025.

SUA confirma: Republica Moldova, in siguranța

11:10, 22.02.2024 - Ambasadorul SUA la Chișinau, Kent Logsdon, a facut declarații importante cu privire la situația de securitate a Republicii Moldova in contextul tensiunilor din regiune, generate de situația din Ucraina. Potrivit oficialului, in acest moment nu exista indicii care sa sugereze o amenințare militara directa…

Cristina Gherasimov, a avut o intrevedere cu ambasadorul SUA in Republica Moldova

20:15, 12.02.2024 - Viceprim-ministra pentru integrare europeana, Cristina Gherasimov, a avut o intrevedere cu ambasadorul SUA in Republica Moldova, Kent D. Logsdon. Oficialii au discutat despre parcursul european al Republicii Moldova și despre progresele inregistrate in implementarea ultimelor trei recomandari ale Comisiei…


Ce parere ai despre aceasta stire?