Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iei medicamente pe bază de IBUPROFEN și DICLOFENAC? Află PERICOLUL IMENS care s-ar ascunde în ele

Publicat:

Fibrilatia atriala - principala cauza a accidentului vascular cerebral - este o afectiune ce provoaca aritmia inimii, care incepe sa bata mult mai repede ca de obicei, ceea ce duce la formarea cheagurilor de sange, informeaza dailymail.co.uk citat de Mediafax.ro.

Analgezicele pe baza de reteta, inclusiv medicamentele antiinflamatoare non-steroidiene (NSAID), cum ar fi diclofenacul si ibuprofenul, sunt prescrise cel mai adesea impotriva artritei.

Studiul, efectuat in Rotterdam cu incepere din anul 1990, a monitorizat sanatatea inimii in cazul a 8.423 de persoane cu varsta de…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Povestea impresionanta a doua surori. A facut un sacrificiu imens pentru a-și salva sora grav bolnava: „Altfel, urma sa moara”

15:30, 29.05.2024 - O femeie in varsta de 46 de ani a facut un sacrificiu uriaș, prin care a reușit sa iși salveze sora mai mica, in varsta de 42 de ani. Aceasta era grav bolnava iar medicii nu ii mai dadeau prea multe șanse.

VIDEO Doliu imens in lumea sportului internațional: Vineri a concurat, iar astazi a venit vestea morții lui la varsta de 30 de ani

08:20, 26.05.2024 - Jucatorul profesionist de golf Grayson Murray, dublu caștigator al PGA Tour, a murit la varsta de 30 de ani. Jucatorul se retrasese vineri de la un eveniment din cauza unei afecțiuni medicale, scrie BBC.

Un tanar a fost injunghiat și lasat sa moara pe strada

11:06, 07.05.2024 - Un tanar este in stare critica, dupa ce a fost injunghiat in zona inimii și lasat sa zaca pe o strada din localitatea Vulcan, județul Hunedoara. Potrivit Poliției Hunedoara, cel banuit de agresiunea din Vulcan este un tanar in varsta de 18 ani. Acesta l-ar fi injunghiat pe un alt tanar in zona inimii,…

Varsta medie a populatiei Romaniei a ajuns la 42,5 ani / Populatia varstnica a depasit cu peste 27% populatia tanara

03:35, 06.04.2024 - Fenomenul de imbatranire demografica s-a accentuat anul trecut, in conditiile in care populatia varstnica de 65 ani si peste a depasit cu peste 27,5% populatia tanara de 0-14 ani, potrivit datelor Institutului National de Statistica, publicate vineri, scrie Agerpres.

Fibrilația atriala crește riscul de accident vascular cerebral de 4 ori

18:45, 04.04.2024 - Fibrilația atriala (cel mai frecvent tip de aritmie cardiaca) crește riscul de accident vascular cerebral de 4 ori, cu consecințe fatale in 30% din cazuri și invaliditate pentru jumatate dintre cei afectați, potrivit mediafax.

STUDIU alarmant: Bauturile dietetice cresc riscul de fibrilație atriala - Ce recomanda experții

06:05, 20.03.2024 - Doi litri de sucuri indulcite in mod artificial, pe saptamana, cresc riscul cu 20% de a dezvolta fibrilație atriala, adica o bataie neregulta a inimii, relateaza CNN. Potrivit unui studiu citat de CNN, riscul de apariție al fibrilației atriale crește cu 20% in cazul persoanelor care consuma doi litri…


Ce parere ai despre aceasta stire?