Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iată POZIŢIA OFICIALĂ a medicilor de la SPITALUL FLOREASCA. "Evaluarea NEUROLOGICĂ arată o ameliorare şi răspunde la anumiţi stimuli"

Publicat:

Potrivit sursei citate, pacientul este evaluat in prezent pe scala GCS la 8 puncte, adica raspunde la anumiți stimuli, informeaza Agerpres.ro.

"Este stabil din punct de vedere hemodinamic și respirator cu precizarea ca respira spontan pe sonda de traheostomie, dar necesita in continuare perioade intermitente de ventilație mecanica. Totodata, beneficiaza zilnic de ședințe de fiziokinetoterapie, așa cum se procedeaza in astfel de cazuri. O echipa multidisciplinara reevalueaza in fiecare zi starea de sanatate a pacientului", precizeaza spitalul.

Conform sursei citate, incepand…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Familia lui Bruce Willis a facut noi dezvaluiri despre starea de sanatate a actorului: „E dureros, dar macar avem un diagnostic clar”

16:40, 04.05.2024 - Rumer Willis, una dintre fiicele actorului american Bruce Willis, a oferit noi informatii legate de starea de sanatate a tatalui ei, diagnosticat cu dementa in 2023, relateaza sambata contactmusic.com, potrivit Agerpres.

Prințul William, noi detalii despre starea de sanatate a prințesei de Wales. Cum se simte in prezent Kate Middleton, dupa ce a declarat ca lupta impotriva cancerului

08:55, 02.05.2024 - Prințul William a ofetit noi detalii despre starea de sanatate a soției sale, Prințesa de Wales. In momentul in care a fost intrebat cum se simte Kate Middleton, urmașul la tron nu a ezitat sa raspunda.

Care este starea de sanatate a actorului Florin Piersic. De la ortopedie, la CARDIOLOGIE

07:25, 01.05.2024 - Deși interventia la genunchi efectuata recent la secția de ortopedie de la Spitalul Militar a decurs bine, pacientul Florin Piersic a fost transferat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca pentru a fi supravegheat de medici.

Vești negre din Marea Britanie. Regele Charles se simte rau. Planurile pentru funeralii, actualizate

15:25, 26.04.2024 - Vin vești triste din Marea Britanie, acolo unde s-a aflat ca starea de sanatate a Regelui Charles s-a inrautațit. Monarhul britanic a fost diagnosticat cu cancer, in urma cu cateva luni. Regele Charles se simte rau! Starea sa de sanatate s-a inrautațit, chiar daca continua tratamentele și lupta cu nemilosul…

Noi detalii despre starea de sanatate a cantareței transgender Naomy. Cum a ajuns in coma

09:55, 18.04.2024 - Noi detalii despre starea de sanatate a cantareței transgender Naomy. Cum a ajuns in coma Continue reading Noi detalii despre starea de sanatate a cantareței transgender Naomy. Cum a ajuns in coma at Tabu.

Starea de sanatate a lui Kate Middleton se inrautațește

13:05, 14.04.2024 - Veștile nu sunt deloc bune despre starea Prințesei de Wales. Potrivit apropiaților, Kate Middleton a primit inca un diagnostic crunt din partea medicilor. Soția prințului William se confrunta acum cu o noua afecțiune, iar starea ei psihica nu este una deloc buna. Va reamintim ca aceasta a anunțat luna…

Bolile nu apar din senin: Cum se formeaza stima de sine și cum influențeaza aceasta starea noastra de sanatate și fericire

06:25, 17.02.2024 - Psihologul Cyril Tarquinio apreciaza in cartea Bolile nu apar chiar din senin. Impactul evenimentelor negative asupra sanatații noastre ca primul și cel mai important rol il au tipul de atașament și modul in care copilul percepe siguranța și iubirea oferi

Cum se simte Madi de la Mireasa, sezonul 8, la doua saptamani dupa ce a ajuns la spital. Mesajul transmis de soția lui Sergiu: "De starea mea de sanatate va spun ca..." / FOTO

10:05, 09.02.2024 - Madi de la Mireasa, sezonul 8, nu trece prin cea mai buna perioada din viața ei. Fosta concurenta a emsiunii de la Antena 1 se confrunta cu probleme grave de sanatate și de mai bine de doua saptamani se afla internata la spital. Iata Care este starea de sanatate a lui Madi!


Ce parere ai despre aceasta stire?