Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iată dovada! Susţine că are cea mai bună fotografie cu monstrul din Loch Ness. Nu pot să tac când ştiu ce am fotografiat

Publicat:

Este un adevarat mister, iar un marinar scotian pretinde ca a realizat cea mai buna fotografie cu monstrul din . - care are o barca numita "" iese in fiecare zi pe lacul in care a inceput tot misterul.

Insa cu toate ca in majoritatea zilelor nu vede nimic pe luciul apei, anul trecut, in luna noiembrie a vazut ceva diferit.

"Cu coada ochiului am vazut monstrul iesind din apa. Imediat am pus mana pe aparatul foto si l-am surprins intr-o imagine, pe care o consider a fi o capodopera", a declarat George.

Potrivit…

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Crucifix și icoane, precum și fotografie veche și aparate de fotografiat au fost expuse in Giurgiu, la Noaptea Muzeelor

10:25, 19.05.2024 - O expozitie cu crucifixe catolice si icoane ortodoxe, organizata la Comana, si o expozitie de fotografie veche si cu aparate de fotografiat, incepand de la cele cu placi de sticla pana la cele digitale, au fost vernisate in judetul Giurgiu, de Noaptea Muzeelor.

Doua curcubeie pe cerul Vasluiului. O fotografie inedita și spectaculoasa

17:10, 20.04.2024 - INCANTATOR… Se spune ca o fotografie face cat o mie de cuvinte, iar un cititor al ziarului Vremea Noua a facut dovada in acest sens. Imediat dupa ploaia de ieri, dupa ce a rasarit soarele, pe cerul Vasluiului au aparut doua superbe curcubeie concentrice. Poza a fost facut de un cititor și ea este cu…

Oamenii care venereaza celebritați sunt mai puțin dotați intelectual, arata un studiu

10:05, 15.04.2024 - Publicata in revista BMC Psychology, acest studiu releva ca, deși venerarea celebritaților pare sa fie asociata cu capacitați intelectuale mai slabe, ramane inca neclar daca aceasta fascinație pentru personalitați celebre reprezinta o cauza sau o consecința a acestor abilitați cognitive reduse. Este…

Vacanțele din Grecia vor fi mai scumpe sezonul acesta. Ce ii așteapta pe romani in destinațiile lor preferate

09:45, 15.04.2024 - Premierul Greciei a transmis de asemenea ca se va asigura o distanța de cel puțin 4 metri de la mare la primul șezlong.Din cauza ca vor fi mai puține, prețurile pentru un șezlong ar putea crește cu cel puțin 10% in aceasta vara.Cei cu afaceri la malul marii spun ca acest lucru va afecta și bauturile…

Razboi in Ucraina, ziua 765. Rusia susține ca a gasit dovada legaturii dintre teroriștii care au ucis peste 140 de oameni la Moscova și "naționaliștii ucraineni"

10:55, 29.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 765. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a pledat pe langa presedintele Camerei Reprezentantilor, Mike Johnson, in favoarea unei "adoptari rapide" a unui ajutor militar "vital" pentru tara sa.

Catherine, prințesa de Wales, a postat o fotografie in care apare fara verigheta

20:40, 10.03.2024 - Prințesa de Wales a postat o fotografie pe pagina sa de Instagram, dupa operația abdominala, in care apare alaturi de copiii ei, dar fara verigheta pe mana. Imediat dupa postarea respectivei fotografii, internauții n-au iertat-o și au speculat imediat ruptura dintre ea și soț. Catherine, prințesa de…

Manfred Weber: „PPE sustine in totalitate extinderea Spatiului Schengen, astfel incat Romania si Bulgaria ar trebui sa adere imediat”

14:51, 06.03.2024 - Presedintele Partidului Popular European, Manfred Weber, a declarat miercuri, la București, ca PPE sustine in totalitate extinderea Spatiului Schengen prin aderarea Romaniei si Bulgariei și le-a transmis socialistilor din Austria sa se razgandeasca in privința primirii noastre in Schengen.

Weber da peste nas partidului lui Nehammer: PPE sustine in totalitate extinderea Spatiului Schengen. Romania si Bulgaria ar trebuie sa adere imediat

14:40, 06.03.2024 - Presedintele PPE, Manfred Weber a precizat, pentru „a fi clar pentru toata lumea”, ca PPE sustine extinderea Spatiului Schengen, prin aderarea Romaniei si Bulgariei, doua tari care ar trebui „sa intre imediat in Schengen, cu drepturi depline”, ca raspuns la poziționarea partidului lui Karl Nehammer.


Ce parere ai despre aceasta stire?