Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iată cum ar putea arăta fiinţele umane dacă ar fi evoluat pentru a se adapta la accidentele auto; El este Graham (Video)

Publicat:

In ceea ce pare a fi cea mai inspaimantatoare creatura de la monstrii din videoclipurile incoace, mai jos vedem cum ar arata fiinta umana daca ar evolua pentru Citeste articolul complet pe Volan.ro.

Citeste articolul mai departe pe volan.ro…  

Sursa articol: volan.ro


Stiri pe aceeasi tema

CSM Bucuresti s-a calificat in sferturile Ligii Campionilor. Va intalni caștigatoarea grupei in care a evoluat Rapid

20:45, 24.03.2024 - CSM Bucuresti s-a calificat in sferturile de finala ale Ligii Campionilor la handbal feminin, dupa ce a invins echipa slovena Krim Mercator Ljubljana, cu scorul de 30-24 (14-13), duminica, in Sala Polivalenta din Capitala, in mansa secunda a play-off-ului.

(VIDEO) Dan Ilie Morega, depistat a patra oara la volan fara permis. Este audiat la Poliția Targu Jiu

17:45, 26.02.2024 - Fostul prefect de Gorj este audiat la aceasta ora la sediul Poliției Municipale Targu Jiu, dupa ce a fost depistat a patra oara la volan, avand permisul retras din motive medicale. Polițiștii au oprit mașina fostului deputat in partea de sud a municipiului Targu Jiu. Au fost prezente cinci echipaje…

Ce se petrece cu noi? Tanara mamica, filmata cu bebelușul de 9 luni la volan

10:15, 25.02.2024 - Inconștiența de zile mari la Borșa. Tocmai in ziua de Dragobete, o tanara mamica, s-a laudat ca-și conduce bolidul marca Porche, avand un bebeluș de 9 luni in brate. Imaginile au fost postate pe rețelele de socializare insa polițiștii au vizionat imaginile și s-au autosesizat. Șoferița a fost sancționata…

Ancheta interna la Primaria Targu Jiu dupa ce secretarul general al instituției a fost prins beat la volan, in timpul programului

12:30, 20.02.2024 - Conducerea Primariei Targu Jiu a inceput o ancheta interna dupa ce Constantin Raduțoiu, secretarul general al instituției, a fost prins la volan sub influența bauturilor alcoolice. Se intampla in timpul programului de lucru.

A acroșat un pieton, apoi s-a speriat, a facut infarct la volan și a murit in cateva minute!

19:50, 16.02.2024 - Soferul unui autoturism a facut atac de cord la volan și a murit, dupa ce a acrosat o femeie in Stei. Accidentul rutier s-a petrecut... The post A acroșat un pieton, apoi s-a speriat, a facut infarct la volan și a murit in cateva minute! appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Argeș. Prins rupt de beat la volan, are dosar penal!

16:46, 12.02.2024 - In Argeș, ca urmare a abaterilor constatate in ultimele 24 de ore de catre polițiștii rutieri, au fost aplicate 258 de sancțiuni contravenționale, insumand 62.900 lei, fiind totodata reținute 34 permise de conducere și retrase 30 de certificate de inmatriculare. Potrivit Biroului de presa al IPJ Argeș,…

Doi șoferi prinși cu droguri la volan, la Timișoara. Unul dintre ei era și drogat

12:36, 08.02.2024 - Dosare penale pe numele a doi șoferi de 20 și 23 de ani, la Timișoara. Ei sunt cercetați penal dupa ce au fost prinși ca au urcat la volan cu droguri asupra lor. Mai mult, unul dintre ei era și drogat.


Ce parere ai despre aceasta stire?