Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iată ce a păpat acest BEBE când părinţii nu au fost atenţi! | VIDEO

Publicat:

Lapticul si mancarea nu sunt tot timpul cele mai mari tentatii culinare pentru bebelusi. Baietelul din imagini, cu siguranta, vrea sa aiba o alimentatie mult mai... naturala.

In timp ce tatal se afla in gradina si planteaza legume, bebelusul ii tine companie langa o galeata cu pamant. La un moment dat, apare mama, care filmeaza si incepe sa vorbeasca cu micutul si sa-l intrebe, mai mult retoric, cum merge treaba cu gradinaritul.

Atunci constata ca bebelusul ei superb mancase... noroi. Lucru evident daca ne uitam la fata si la bavetica…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alerta InfoCons in Romania! Avertisment pentru toți parinții de 1 iunie, la ce trebuie sa fie atenți

10:45, 31.05.2024 - Protectia Consumatorului InfoCons lanseaza un avertisment pentru Ziua Copilului, sarbatorita sambata, 1 iunie. Alerta este destinata parinților care trebuie sa fie atenți la jucariile pe care le cumpara copiilor. Mesaj InfoCons pentru parinții din Romania InfoCons vine in sprijinul parinților pentru…

Copil de 5 ani, la spital dupa ce a baut benzina. Baietelul era acasa cu parintii

09:55, 29.05.2024 - O clipa de neatentie din partea adultilor a fost de ajuns ca baietelul sa bea dintr-o sticla in care se afla benzina. Incidentul a avut loc in comuna gorjeana Danesti, acolo unde baietelul de cinci ani locuieste cu parintii.

Toți parinții trebuie sa știe asta! La ce sa fie atenți cand cumpara jucarii pentru copii: ”In compozitia anumitor produse a fost identificat boraxul”

13:05, 26.05.2024 - Pentru ca mai sunt doar cateva zile pana la Ziua Copilului, pe 1 iunie, inspectorii ANPC trag un semnal de alarma. Parinții trebuie sa fie atenți la cateva aspecte atunci cand cumpara jucarii pentru cei mici.

Un baiețel de 9 ani și-a salvat parinții, dupa ce mașina a fost luata pe sus in tornada din Oklahoma: „Mama, tata, va implor sa nu muriți, ma intorc cu ajutoare”

10:20, 05.05.2024 - Wayne și Lindy Baker, impreuna cu fiul lor, Branson, de 9 ani, se indreptau spre Dickson, statul american Oklahoma, pentru a cauta adapost, cand tornada le-a luat camioneta pe sus și a aruncat-o in copaci. Baiețelul a scapat nevatamat, a ieșit dintre fiarele contorsionate și a chemat ajutor, salvandu-le…

Parinții artistei Theo Rose și-au dorit ca ea sa fie profesoara in sat. Cantareața nu a vrut acest lucru: „M-am simțit jignita...”

12:35, 12.04.2024 - Parinții artistei Theo Rose și-au dorit ca ea sa fie profesoara in sat. Cantareața nu a vrut acest lucru și și-a urmat pasiunea pentru muzica. Iata ce declarații neștiute pana acum a facut vedeta despre acest subiect important din viața ei!

Radu Ayan, baiețelul de 2 ani disparut in Botoșani, a fost externat! Micuțul și parinții lui au facut declarații: ”Nu avem cuvinte” / VIDEO

13:15, 22.03.2024 - Dupa cinci zile de stat in spital, Radu Ayan a fost, in sfarșit, externat! Micuțul a fost preluat de parinții lui și este mai bine ca nicidoata. Atat el, cat și mama și tatal sau au facut declarații despre cum se simte copilul.

Premierul francez vrea sa introduca saptamana de lucru de patru zile pentru parinții divorțați

17:05, 19.03.2024 - Premierul francez Gabriel Attal intenționeaza sa introduca saptamana de lucru de patru zile pentru parinții divorțați, astfel incat aceștia sa petreaca mai mult cu copiii. Este una din variantele pe care le va prezenta intr-un seminar guvernamental. Premierul francez analizeaza mai multe posibilitati…


Ce parere ai despre aceasta stire?