Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iarnă în calendar, dar nu şi afară! Săptămâna viitoare vom avea parte de stropi de ploaie

Publicat:

Iarna in calendar, dar nu si afara! In loc de fulgi de nea, saptamana viitoare vom avea parte de stropi de ploaie. Pentru marti, miercuri si sambata meteorologii prognozeaza precipitatii in centrul si nordul tarii.In raioanele din sudul tarii va ploua doar sambata.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

(foto/video) Ploaie cu grindina cat bobul de mazare, in nordul țarii: „Am vazut potopul”

19:20, 25.04.2024 - Ploaie cu grindina cat bobul de mazare, in nordul țarii. Imagini video cu șuvoiul puternic au fost plasate pe rețelele de socializare de catre un internaut. „Am vazut potopul”, a scris Minodora Darie.

(foto) Iarna s-a intors in Romania: A nins puternic in mai multe zone ale țarii, iar meteorologii anunța ca precipitațiile se extind

10:35, 17.04.2024 - Iarna s-a intors in Romania. A nins puternic noaptea trecuta in mai multe regiuni din țara, iar meteorologii spun ca zonele in care vor mai cadea precipitațiile se extind, scrie presa locala .

VIDEO. Episod de iarna in Romania la mijloc de aprilie

10:30, 17.04.2024 - A nins puternic noaptea trecuta in mai multe zone ale țarii. Iar meteorologii spun ca zonele in care apar precipitațiile se extind. Deși zilele trecute temperaturile au depașit de 30 de grade, fiind asemanatoare celor unor zile calduroase de vara, vremea s-a schimbat radical. Valorile termice au scazut…

Proiectul legii privind apararea Romaniei: MApN va putea interveni in afara țarii pentru „protejarea cetațenilor romani aflați in pericol”

11:25, 02.04.2024 - Ministerul Apararii Nationale (MApN) a pus in dezbatere publica proiectul de lege privind apararea naționala a Romaniei. Noua lege aduce in discuție și conceptul de amenințari hibride la adresa securitații Romaniei.

Unii pensionari romani din afara țarii primesc pensia cu intarziere, uneori și de cateva luni / Care pare a fi problema: ce spune Casa de Pensii

13:10, 26.03.2024 - Doamna Maria a plecat din Romania, dupa ce a ieșit la pensie, pentru a locui cu familia fiicei sale in strainatate. Ea a observat ca nu primește pensia la timp, adica lunar, ci cu intarzieri de 3-4 luni.

Vreme capricioasa in vestul țarii. De saptamana viitoare sunt așteptate ploi

11:00, 09.03.2024 - Potrivit prognozei emise de Administrația Naționala de Meteorologie, in urmatoarea perioada, temperaturile in Banat vor crește, insa se vor inregistra variații termice. Dupa data de 11 martie sunt așteptate și ploi.

Caz confirmat de rujeola la un barbat, revenit din afara țarii

19:35, 16.02.2024 - Agenția Naționala pentru Sanatate Publica (ANSP) informeaza despre confirmarea unui caz de rujeola la o persoana cu virsta de 47 de ani, din municipiul Chișinau, care a revenit recent dintr-o calatorie in afara țarii. Boala a inceput cu febra inalta și tuse, apoi au aparut erupțiile cutanate. La moment,…

Procuratura Anticorupție: "Acțiunile in afara țarii ale avocaților fugarului Șor nu pot influența desfașurarea procedurilor naționale"

17:05, 16.02.2024 - Procuratura Anticorupție (PA) a venit cu unele clarificari in ceea ce privește dosarul ,,Frauda Bancara” și obligarea audierii unei persoane in SUA la solicitarea parții apararii in interesul lui Ilan Șor, noteaza Noi.md. "Incepind cu a doua jumatate a anului 2023, in adresa PA au parvenit mai multe…


Ce parere ai despre aceasta stire?